Půjčte si u Providentu a získejte mobil!

Provident je jednou z největších českých nebankovních společností a své jedinečné místo na trhu má nepochybně oprávněně. Nejenže svým klientům nabízí velmi výhodné služby, ale také pravidelně pořádá pro stávající i nové zákazníky zajímavé akce a soutěže. Tento rok si Provient připravil letní soutěž o mobilní telefon o Honor S7, které se můžete zúčastnit i vy! Pojďte si přečíst, jak se do soutěže o tenhle krásný a svižný kousek zapojit.

Půjčte si u Providentu a získejte mobil!

Provident recenze Provident recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

Provident dá zdarma telefon Honor S7 tisícovce šťastlivců, kteří si do 2. října letošního roku u této společnosti vezmou jakoukoliv půjčku. Ano, čtete správě. Soutěže se mohou zúčastnit všichni, to znamená, že i ti, kteří si u Providentu vezmou první půjčku zdarma (START).

Jak se soutěže zúčastnit?

Společně s vaší novou půjčkou od Providentu získáte při podpisu smlouvy kromě peněz také unikátní kód buď osobně od obchodního zástupce nebo do dvou dnů od čerpání úvěru prostřednictvím SMS.

Tento kód musíte vložit na soutěžní podstránku na stránkách společnosti, čímž se automaticky zařadíte do slosování o Honor S7. Zda byl právě váš kód výherní se dozvíte obratem po jeho zadání do systému společnosti.

Honor S7 a první půjčka zdarma

Telefon Honor S7 můžete získat i v případě, že čerpáte první půjčku zdarma, tzv. START.
A na jaké funkce se můžete u vašeho nového smartphonu těšit? Honor S7 jede na aktuálním operačním systému Android 8.1 a jednou z jeho předností jsou fotografie, které na něm pořídíte v parádní kvalitě. Bonusem je také možnost telefon odemknout prostřednictvím obličeje a jeho velikost. Displej Honoru S7 má totiž celých 5,45 palců.

Proč ještě váháte? Tento měsíc se půjčka u Providentu rozhodně vyplatí!

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní

Přidat komentář

##     ## ##     ## ##     ## ####  #######  
###   ### ##     ##  ##   ##   ##  ##     ## 
#### #### ##     ##   ## ##    ##  ##     ## 
## ### ## ##     ##    ###     ##  ##     ## 
##     ## ##     ##   ## ##    ##  ##  ## ## 
##     ## ##     ##  ##   ##   ##  ##    ##  
##     ##  #######  ##     ## ####  ##### ## 

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře