Vyhrajte dovolenou neb další hodnotné ceny s Profi Credit!

Co se týká soutěží a akcí pro své klienty, Profi Credit za svou konkurencí rozhodně v ničem nezaostává. Během června dává možnost všem, kteří u této společnosti budou čerpat nebankovní půjčku, vyhrát luxusní dovolenou v hodnotě 40 000 korun a další hodnotné ceny až za 750 000 Kč. Například gril nebo poukazu v hodnotě 166 000 korun na cokoliv. Soutěž je určená všem, kteří si u Profi Credit vezmou v době konání akce jakoukoliv půjčku.

Vyhrajte dovolenou nebo další hodnotné ceny s Profi Credit!

Profi Credit recenze Profi Credit recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

Pro účast v soutěži je nutné vyplnit kontaktní formulář, který najdete na webu společnosti Profi Credit a počkat, až se vám ozve obchodní zástupce společnosti s nabídkou. U Profi Credit nenajdete klasickou žádost ani úroky, společnost vám vše připraví přímo na míru podle vašeho příjmu a celkové bonity. Poté, co se s obchodním zástupcem domluvíte na všech podrobnostech vaší půjčky a podepíšete smlouvu, vstoupíte zároveň do soutěže. S Profi Credit můžete vyhrát 3x dovolenou v hodnotě 40 000 Kč, 6x gril za 17 990 korun nebo poukázku v hodnotě 300 Kč do Mall.cz.

Pokud už jste u této společnosti půjčku čerpali, můžete se současně dostat také do Klubu věrného klienta. Členové tohoto klubu mají o 15 % nižší splátky a schválení jejich půjčky probíhá rychleji. Členem klubu se můžete stát v případě, že jste řádně uhradili šest splátek

Přidat komentář

##     ## ##     ##       ## ######## ##     ## 
 ##   ##  ##     ##       ## ##       ##     ## 
  ## ##   ##     ##       ## ##       ##     ## 
   ###    ##     ##       ## ######   ##     ## 
  ## ##   ##     ## ##    ## ##       ##     ## 
 ##   ##  ##     ## ##    ## ##       ##     ## 
##     ##  #######   ######  ########  #######  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře