O Loando

Loando je moderní srovnávač online půjček. Na jednom místě zde najdete srovnání těch nejlepších nebankovních půjček. Potřebujete pomoci s vaším domácím rozpočtem? Na Loando během okamžiku najdete společnosti z FinTech sektoru, které nejlépe odpovídají vašim potřebám. Stačí si vybrat částku a dobu jejího splácení a během okamžiku se vám zobrazí nejvýhodnější online půjčky, aniž byste se sami museli zabývat zdlouhavou analýzou trhu.

V Loandu srovnáváme rychlé mikropůjčky, spotřebitelské úvěry a také takzvané americké hypotéky. Uvádíme popisy jednotlivých společností, spolehlivé žebříčky půjček a autentické názory klientů. Na našem webu zjistíte, kde si půjčit peníze tak, abyste se nedostali do zbytečných finančních problémů. Kromě toho vám pomůžeme i s úpravou a nastavením vašeho domácího rozpočtu.

Přinášíme vám informace o aktuálních akcích a trendech a můžeme vám napovědět, kde si vzít online půjčku pro větší zisk.

Pokud se potřebujete dostat z kupících se dluhů a nevíte si rady, je tu pro vás sekce poradna, kde vám pomůžeme s rozpočtem a najdete zde i spoustu dalších rad.

Díky Loando si můžete půjčit s rozumem a jistotou, že jste vybrali to nejlepší. Pro náš srovnávač s největší péčí vyhledáváme cenné informace, které vám pomohou zvolit to nejlepší. Pečlivě analyzujeme nebankovní instituce na evropském trhu, abyste mohli hravě najít nabídku, která bude šitá na míru vašim individuálním potřebám.

Pokud nás chcete kontaktovat, obraťte se na nás v záložce kontakt.

Mezinárodní srovnávač online půjček

Loando.pl je první projekt svého druhu, který expanduje do zahraničí. Naším cílem je vytvořit mezinárodní značku a zpřístupnit služby nejvyšší kvality zákazníkům z celého světa. Záleží nám na podpoře uvědomělého půjčování – právě proto na našich stránkách najdete odborné články například na téma zodpovědného nakládání s financemi nebo bezpečného čerpání půjček.

Za projektem Loando stojí Maciej Suwik a  Tymon Zastrzeżyński.

Loando v Rusku

V Rusku jsme náš srovnávač spustili v dubnu 2017. Tato země byla jasnou volbou, hodnota ruského trhu s nebankovními půjčkami se totiž v porovnání s rokem 2015 zvýšila o 2,53 miliardy rublů, což znamená značný nárůst poptávky po podobném druhu služby.
Loando.ru chce i ruským zákazníkům zajistit služby nejvyšší kvality a umožnit jim snadnější přístup k informacím o nebankovních úvěrech i možnost jejich rychlého a pohodlného čerpání. 

Správcem projektu Loando.ru je Ivanna Molodozhenya.

Loando na Ukrajině

Další země, kde jsme spustili srovnávač, je Ukrajina. Loando.ua jsme spustili na začátku roku 2018. Trh nebankovních úvěrů je na Ukrajině docela mladý, ale se rychle rozvíji. Zvláště eskalace finanční krize znamenala počatek značného oslabování ukrajinské měny (hřivny). Na Ukrajině působí desítky společností poskytujících nebankovní půjčky. Srovnávač Loando je prvním ze srovnávačů z Evropské Unie v této zemi.

Loando v České Republice

Náš další projekt je Loando.cz začal na českém trhu působit v první polovině roku 2018. Jeho cílem je zpřístupnit českým zákazníkům služby nejvyšší kvality a rozvíjet se na českém trhu, který má velký potenciál.

Za projektem Loando.cz stoji Anna Pawlikowska.

Loando ve Španělsku

Další země, do které chceme rozšířit své podnikání, je Španělsko. Loando.es jsme spustili v dubnu 2018. 

 

Přidat komentář

 ######   ##    ## ######## ########  ######  
##    ##   ##  ##     ##    ##       ##    ## 
##          ####      ##    ##       ##       
##   ####    ##       ##    ######    ######  
##    ##     ##       ##    ##             ## 
##    ##     ##       ##    ##       ##    ## 
 ######      ##       ##    ########  ######  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře