Tipy jak si bezpečně půjčit přes internet


P2P půjčka: jak investovat na platformě peer to peer a získat půjčky levněji

Rádi byste si půjčili peníze, ale ne a ne narazit na správný finanční produkt přímo pro vás? Zkuste peer-to-peer půjčku. Prostřednictvím online platformy vám mohou půjčit běžní lidé, jako jste vy nebo váš soused. Půjčku získáte téměř na cokoliv a zároveň máte možnost dosáhnout na lepší úrok než v bance.


Refinancování půjčky je možné! V článku vám prozradíme, jak na to.

Nejste spokojeni s podmínkami vašeho úvěru? Refinancování vám dává možnost vyjednat si podmínky jiné, výhodnější. Čtěte 5 důvodů, proč se do refinancování pustit a zjistěte jak na to.


Co to je revolvingový úvěr? Zjistěte, zda je pro vás tím pravým řešením

Revolvingový úvěr je speciální typ úvěru, který se svou podstatou podobá kreditní kartě. Leckdy ho společnosti právě formou kreditní karty poskytují. Dlouhou dobu se jednalo čistě o bankovní typ půjčky, dneska už ho však nabízejí také některé nebankovní společnosti. Pojďte si přečíst, jak tuto půjčku čerpat a jestli je pro vás vůbec vhodná.


Refinancování hypotéky: vyplatí se hledat lepší podmínky v jiných bankách?

Zvolili jste pro financování vaší nemovitosti hypotéku? Uběhla-li od jejího vyřízení už nějaká doba, měli byste zvážit, zda jsou pro vás splátkové podmínky ještě výhodné. Refinancování hypotéky vám může ušetřit tisíce na úrocích a poplatcích. Čtěte, jestli je vhodné i pro vás a jak vlastně takové refinancování probíhá.


Co je to RPSN aneb půjčujte si bezpečně

Dlouhou dobou spousta lidí u půjček považovala za stěžejní informaci jejich roční úrokovou sazbu. Ta nám však o skutečné částce, kterou zaplatíme, moc neprozradí. V úrocích totiž nejsou započítané administrativní poplatky, které se schovávají právě v RPSN zkratce.


Rychlá nebankovní půjčka před výplatou jako ideální řešení finančních problémů

Hledáte svou první půjčku před výplatou? V tomto článku jsme vybrali šest nejlepších mikropůjček, se kterými určitě nešlápnete vedle. Na vás už pak zbyde vybrat si pouze takovou online půjčku, která nejlépe splňuje vaše představy nebo tu, která je vám nejsympatičtější.


Půjčka bez doložení příjmů - co poskytovatelé půjček pokládají za pravidelný příjem?

Druhy příjmů akceptované při žádosti o nebankovní půjčku jsou různé. Teoreticky může spotřebitelský úvěr či mikropůjčku získat téměř každý, kdo je schopný prokázat, že mu pravidelně chodí na účet určitý obnos. A také to, že má na všechny své závazky. Prakticky má však toto pravidlo nebankovních půjček spoustu výjimek.


Úvěrový podvod s půjčkami může čelit vězení. Trestného činu úvěrového podvodu

Samotné nesplácení dluhů sice trestné není, za předlužení už se však do vězení dostat můžete. Stejně tak můžete mít problémy se zákonem v případě pokusu o úvěrový podvod, kterého se můžete snadno dopustit i nevědomky. Pojďte se podívat na nejčastější situace, ve nichž hrozí vězení za dluhy.


Recenze nebankovních půjček – můžeme se na ně spoléhat?

Recenze nebankovních půjček nalezneme na každém internetovém rohu. Jak ale rozeznat zrno od plev? Můžeme se internetovými recenzemi půjček vůbec řídit? Nebo se jedná o nekvalitní zdroj informací, kterému je radno se vyhnout a koukat raději na RPSN a samotnou smlouvou? Odpověď nalezneme někde mezi.


Nebankovní půjčky online ihned – základní podmínky věřitelů

Spadnout do dluhové pasti je jednoduché a to ve hře nemusí být ani žádná půjčka. My se však dneska podíváme právě na to, jak se vyhnout pastem, které na nás líčí nebankovní společnosti a jak jejich půjček využít ke svému prospěchu a nepropadnout při tom do smyčky zadluženosti.


Pomohou bance k ověření klienta záznamy v registru dlužníků? Registry dlužníků NRKI, BRKI a SOLUS

Stalo se vám, že jste žádali o půjčku a přes vaše dobré příjmy a platební morálku jste ji nezískali? Možná jste před časem zapomněli na fakturu za telefon, nebo jste se opozdili se splátkou a teď máte vroubek v registru dlužníků. Co to ten registr ale vlastně je a jak dlouho bude mít na naši důvěryhodnost u finančních institucí vliv?


Bonita klienta - co to je? Co tento ukazatel ovlivňuje při získávání úvěru

Co je to úvěrová schopnost a proč je pro vás při žádosti o půjčku důležitá? Jak si zlepšit svou bonitu a co to je scoring? Dnes se podíváme na další řadu termínů i na to, co všechno udělat pro to, abychom své šance na získání úvěru posílili.


Půjčka 10000 kč ihned na účet - nejlepší nabídky od věřitelů

Půjčit pár tisíc vám může leckdo. Mikropůjčka se však nejvíc vyplatí právě u našich deseti pečlivě zvolených a ověřených nebankovních společností, se kterými se budete cítit jak v bavlnce. U svých nebankovních půjček před výplatou totiž nabízí vysoký komfort, stejně jako bezpečí.


Rychlá půjčka ihned na účet online - kdo a jak může získat peníze?

Můžete mít opravdu online půjčku zařízenou do patnácti minut i s převodem na váš účet? Nebo získat takhle rychle dokonce peníze v hotovosti? Ano, možné to je, ale pouze za splnění určitých podmínek. A také s trochou štěstí.


Zjistěte, jak cestovat levně a kdy sáhnout po půjčce na dovolenou

Chtěli byste letošní léto procestovat, ale vaše peněženka zeje prázdnotou? Naštěstí existují jednoduché tipy a triky, jak na cestách ušetřit. A v případě, že to s vašimi financemi bude i tak nahnuté, záda vám může krýt šikovná půjčka.