Tipy jak si bezpečně půjčit přes internet - strana 3


Twisto – trochu jiná mikropůjčka

Twisto je moderní služba, která za vás před výplatou zaplatí účet, nebo třeba nákup. Klientům nabízí také kreditní kartu, se kterou můžete platit v obchodech, jak jste zvyklí. Pokud vše splatíte včas, máte Twisto půjčku zdarma. A to nejen poprvé. Jak Twisto funguje a kolik si zde můžete půjčit?


Daňové přiznání 2019: Mohu si půjčit na zaplacení daní?

Termín podání daňového přiznání se nezadržitelně blíží. Poslední březnový den je každoročně pro podnikatele velkým strašákem, zvláště pokud si přiznání vyplňují sami. A co teprve v případě, kdy zjistí, že na zaplacení daně nemají odloženo dost peněz. Dá se takový problém vyřešit?


Auto na leasing nebo podnikatelská půjčka na auto?

Plánujete si pořídit nové auto v rámci vašeho podnikání? Pokud ho budete financovat alespoň z části úvěrem a nebo se vrhnete do koupě na leasing, měli byste vědět, že u finančních produktů jsou podmínky pro podnikatele odlišné. Na co se zaměřit před tím, než si vezmete podnikatelskou půjčku na auto?


Půjčka pro nečekané situace - půjčka na elektroniku

Potřebujete novou televizi nebo vám z ničeho nic dosloužil telefon? Pokud nemáte připravenou na účtu finanční rezervu, zřejmě bude potřeba zvážit půjčku na elektroniku. Jak vybrat ten správný finanční produkt tak, aby přesně odpovídal vašim potřebám? A co všechno promyslet předtím, než podepíšete smlouvu?


Co potřebujete vědět o nákupu elektroniky na splátky?

Nákupy elektroniky na splátky v dnešní době mnozí z nás berou jako samozřejmost. Často si ani neuvědomíte, že jde vlastně o formu půjčky. Nezajímáte se o RPSN a podmínky smlouvy, protože máte pocit, že nejednáte s žádnou finanční institucí. Když nakoupíte na splátky bez rozmyslu, může se vám nákup elektroniky pěkně prodražit.


Nebankovní půjčka s exekucí – kde ji získat?

Dostali jste se do exekuce a potřebujete půjčku? V době dnešních regulací nebankovních půjček je získání úvěru v exekuci téměř nemožné, přestože ještě před pár lety tuto možnost nabízel téměř každý poskytovatel mikropůjček i známí poskytovatelé spotřebitelských úvěrů. Jak si s půjčkou v exekuci poradit dnes? A je vůbec ještě možné půjčku v exekuci získat?


Chcete začít šetřit? Pak by vám neměla chybět finanční disciplína

Pravidelně plánujete, že si po výplatě odložíte určitou sumu a začnete konečně šetřit? Realita je však často taková, že peníze se rozkutálí, ani nevíte jak a spořící prasátko je stejně hubené, jako bylo v minulém měsíci. Pokud se vám dlouhodobě nedaří vytvořit finanční rezervu, zamyslete se nad svou disciplínou.


Kdy čerpat příspěvky a přídavky a kdy se naopak spolehnout na půjčku?

Trápí vás nedostatek financí? Zjistěte, jestli máte možnost čerpat nějaký typ příspěvků nebo přídavků a ulehčete své peněžence. V jakých případech je vhodné spolehnout se na pomoc od státu a kdy je lepší si byrokratické kolečko ušetřit a vsadit rovnou na půjčku?


Jak získat půjčku na auto krok za krokem

Zajímá vás, jak vypadá cesta od prázdné peněženky k novému autu? Čtěte, co všechno musíte udělat pro to, abyste získali peníze a mohli brázdit cesty ve vysněném voze. Stačí si jen vybrat, zda je pro vás výhodnější leasing nebo spotřebitelský úvěr.


Půjčka na bydlení: Jaké jsou vaše možnosti na cestě za vysněným bydlením?

Rádi byste si začali zařizovat vlastní bydlení, ale brzdí vás prázdná peněženka? Pokud si chcete koupit dům nebo byt, v dnešní době se bez půjčených financí těžko obejdete. Možností máte několik, každá však má nějaký háček a cesta k domovu, který bude jen a jen váš, může být poměrně komplikovaná. Jak se na ní neztratit? Pro začátek je dobré zvolit ten správný typ půjčky.


Půjčky na směnku: jednoduchý způsob jak získat peníze?

Půjčky na směnku často bývají spojovány s nekalými praktikami a lichváři. I přesto nad tímto typem půjčky mnoho lidí uvažuje. Její výhody jsou jasné. Rychlost, jednoduchost a minimum papírování. Jaké jsou však nevýhody? Představuje pro vás půjčka na směnku riziko?


Zjistěte co je zesplatnění půjčky a jak se mu vyhnout

Narazili jste ve smlouvě na termín zesplatnění půjčky a nejste si jistí, co přesně znamená? Jde o málo zmiňovaný výraz, protože k této situaci nedochází moc často. Pokud si však berete úvěr nebo hypotéku, určitě je dobré, když víte co to vlastně zesplatnění je a jak se mu úspěšně vyhnout.


Úvěr vs. půjčka: zjistěte hlavní rozdíly

Chcete si půjčit, ale máte zmatek v základních pojmech? Nejste si jistí, jestli pojmy půjčka a úvěr označují to stejné? Udělejte si jasno a zjistěte, co přesně je úvěr, půjčka a zápůjčka.


Zjistěte, na co si Češi nejčastěji půjčují

Život na dluh je stále běžnější. Půjček využívají hlavně lidé ve středním věku, kteří si z nějakých důvodů ještě nestihli našetřit peníze. Na co si tedy Češi nejčastěji půjčují a jaké finanční produkty jsou mezi nimi oblíbené?


Pro koho je vhodná mikropůjčka a jaká jsou její rizika?

Půjčka před výplatou neboli mikropůjčka je extrémně oblíbeným typem nebankovního úvěru. Většinou je poměrně transparentní. Půjčíte si a nejpozději za 30 dní ji splatíte v jediné splátce. Často je tato půjčka zdarma. A to jsou jen ty nejdůležitější důvody, proč je mikropůjčka tak oblíbená. V jakých situacích je vhodné využít možnosti, které nabízí, a kdy se půjčce před výplatou raději vyhnout?