Půjčka pro nečekané situace - půjčka na elektroniku

Když se řekne půjčka na elektroniku, lidem se často vybaví nákup na splátky. Jsou však i jiné možnosti. Pokud tedy chcete pořídit elektroniku výhodně, bez zbytečných úroků a vysokého RPSN, čtěte co všechno musíte zvážit předtím, než podepíšete smlouvu.

Půjčka pro nečekané situace - půjčka na elektroniku

Půjčky pro nečekané situace - půjčky na elektroniku jsou stále více oblíbené

Půjčky na elektroniku jsou v dnešní době velký trend. Při zkoumání žebříčku nejčastějších důvodů, proč Češi sáhnou po půjčce, zjistíte, že touha po nové elektronické vychytávce je na prvních příčkách. Bohužel, půjčky na elektroniku či její koupě na splátky, jsou často hlavně impulzivním jednáním. Češi již nejsou zvyklí šetřit si na konkrétní nákup a čím dál častěji se nechají zlákat výhodnou splátkovou akcí.

Co promyslet, než vezmete půjčku na elektroniku?

  1. Opravdu je nákup nutný?
    V případě, že se vám těsně před výplatou rozbije mikrovlnka nebo mobilní telefon, určitě se po vhodné půjčce poohlédněte. Stejně tak, pokud potřebujete nový notebook pro výkon vaší práce nebo pro rozjezd jiného typu výdělku. Úvěr na novější model telefonu nebo luxusní bezdrátové sluchátka je však úplně něco jiného. Je stále běžnější, že prostřednictvím půjček se lidé snaží na oko zvyšovat svůj sociální status. Této iluze se snaží dosáhnout půjčováním si na věci běžné denní potřeby, jako je právě spotřební elektronika nebo oblečení. S nízkými příjmy však jen težko navodíte dojem, že žijete v luxusu. Hra se sociálním statusem může být pěkně nebezpečná a často končí kolotočem dluhů.
  2. Jaký finanční produkt zvolíte?
    Nezapomínejte, že nákup na splátky není jediná možnost. Stejně tak můžete sáhnout po mikropůjčce, u které máte často možnost získat první půjčku úplně zdarma. Nebo se můžete obrátit na peer-to-peer platformu. Tady vám půjčí přímo lidé jako vy, většinou s velmi výhodným úrokem. Plánujete rekonstrukci, při které bude potřeba investovat do koupě elektroniky větší částku? Jasnou volbou pro vás bude spotřebitelský úvěr. Pořádně tedy zvažte, co bude nejvýhodnější.
  3. Způsob, jakým si půjčíte
    Peníze na nákup vaší vysněné elektroniky si můžete zařídit buď online, na pobočce finanční instituce, a nebo v případě nákupu na splátky přímo v obchodě s elektronikou. Půjčování online má jednu velkou výhodu. Můžete předem srovnat jednotlivé varianty a máte čas si v klidu přečíst všechny podmínky smlouvy. Nikdy však nezapomínejte na pravidla kybernetické bezpečnosti. Na pobočce společnosti vám zase všechny nesrovnalosti vysvětlí profesionál ve světě úvěrů. Přímo v obchodě s elektronikou máte málo času, navíc bez možnosti srovnání s ostatními finančními produkty.
  4. Zvažte životnost produktu
    Při plánování splátek se určitě zamyslete také nad tím, jak dlouho budete koupenou elektroniku používat. Pokud vám produkt bude sloužit ještě dlouhou dobu po tom, co bude uhrazen, máte celý nákup naplánován na jedničku s hvězdičkou. V případě, že už předem víte, že produkt za nějakou dobu doslouží a vy ho budete splácet ještě dlouho po tom, do nákupu se nepouštějte. Zároveň počítejte také s tím, že hodnota elektroniky hodně rychle klesá a za pár let nebude ani zdaleka odpovídat pořizovací ceně.

Jak může půjčka na elektroniku vypadat?

Paní Janě se pár dní před výplatou rozbil mobilní telefon. Bohužel na účtu nemá žádnou rezervu a bude proto muset zvážit půjčku. Telefon nutně potřebuje, aby mohla být přes den v kontaktu se svou starou maminkou. Vybere si tedy jednoduchý model za 3000 Kč. Ví, že bude schopna celou částku zaplatit z další výplaty. Největší smysl pro ni tedy má půjčka před výplatou. Jana si srovná jednotlivé nabídky a rozhodne se pro půjčku Kamali. Jde o její první mikropůjčku u této společnosti, takže může využít akci první půjčka zdarma. Půjčí si 3 000 Kč s dobou splatnosti 14 dní, roční úroková sazba bude 0,00 %, RPSN je 0,00 %, výše splátky 3000 Kč. Celková splatná částka je tedy 3 000 Kč. Žádost paní Jany bude posouzena do 15 minut a ještě ten samý den může vyrazit do elektra pro nový telefon.

Kamali recenze Kamali
Vyplnit žádost

Potřebujete i vy nový mobil nebo notebook na práci či studium? Pokud chcete sáhnout po půjčce, pojďte na to chytře. Srovnejte si všechny dostupné nabídky a vyberte si tu nejvýhodnější pro vás.

 

 

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

 ######   ######## ##     ## ##     ##  ######  
##    ##  ##        ##   ##  ##     ## ##    ## 
##        ##         ## ##   ##     ## ##       
##   #### ######      ###    ##     ## ##       
##    ##  ##         ## ##   ##     ## ##       
##    ##  ##        ##   ##  ##     ## ##    ## 
 ######   ######## ##     ##  #######   ######  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře