Novinky z sektoru fintech a půjček online


Rychlá nebankovní půjčka před výplatou jako ideální řešení finančních problémů

Hledáte svou první půjčku před výplatou? V tomto článku jsme vybrali šest nejlepších mikropůjček, se kterými určitě nešlápnete vedle. Na vás už pak zbyde vybrat si pouze takovou online půjčku, která nejlépe splňuje vaše představy nebo tu, která je vám nejsympatičtější.


Chcete ušetřit tisíce? Použijte srovnávač půjček

Ať už potřebujete půjčit pár tisíc a nebo sháníte miliony na nové bydlení, srovnávat jednotlivé nabídky se vyplatí. Z průzkumu organizace Člověk v tísni vyplynulo, že výběrem vhodného poskytovatele úvěru, můžete ušetřit až desítky tisíc. Čtěte, které nebankovní společnosti obsadily v žebříčku první příčky.


Twisto – trochu jiná mikropůjčka

Twisto je moderní služba, která za vás před výplatou zaplatí účet, nebo třeba nákup. Klientům nabízí také kreditní kartu, se kterou můžete platit v obchodech, jak jste zvyklí. Pokud vše splatíte včas, máte Twisto půjčku zdarma. A to nejen poprvé. Jak Twisto funguje a kolik si zde můžete půjčit?


Apple Pay konečně v České republice

Na Apple Pay v České republice čekají „jablíčkáři“ už několik let. A letos se mají konečně dočkat. Tato platební služba od společnosti Apple vstoupí na český trh konečně na přelomu února a března. Na co se mohou majitelé iPhonu či iWatch těšit a kdo se naopak zlepšení služeb nedočká?


Půjčka Kamali: (po)vánoční finanční injekce s výhodnými podmínkami

Vyčerpal konec roku vaše finanční zásoby víc, než jste předpokládali? Pak určitě nenechte bez povšimnutí vánoční akci u Kamali. Až do konce roku pro vás zvýhodnili první půjčku zdarma. S jejím uhrazením teď nemusíte spěchat. V rámci vánoční akce máte na splácení dokonce 30 dní. Jak tedy tuto nebankovní půjčku získat a jaké jsou její podmínky?


Velká vánoční soutěž u Provident!

Nebankovní půjčka od Provident svým zákazníkům vždy nabízí něco navíc. Vánoční období samozřejmě není výjimkou. Chcete vyhrát doživotní rentu nebo mít půjčku zadarmo? U Providentu je to jednoduché, stačí uzavřít smlouvu a hned víte, zda vyhráváte. Jaká jsou všechna pravidla této vánoční soutěže?


Vánoční akce u Tommy Stachi – odpočiňte si od úroků!

Tommy Stachi, oblíbená nebankovní půjčka, v rámci vánoční atmosféry nabízí svým klientům akci „až 100 % zaplacených úroků zpět“. Jak je to možné? A jaké podmínky musíte splňovat, aby se tato akce týkala i vás?


Půjčka pro podnikatele - novinka od Ferratum!

Ferratum nově nabízí business půjčku na rozšíření podnikání. Co od ní můžeme čekat a kdo všechno a za jakých okolností na tento business úvěr dosáhne?


Co je MojeID a jak na něj?

Služba MojeID je prostředkem ověření vaší totožnosti na internetu. Používá ji spousta webů a my si dnes řekneme, co MojeID je a jak jej používat.


Nové video od Kamali - která mikropůjčka je nejvýhodnější a nejbezpečnější?

Brát si podezřelou nebankovní půjčku, u které nevíte, co čekat, je podobné šílenství, jako jezdit bez bezpečnostních pásů. Půjčka od Kamali je však bezpečná nejen protože víte, kdo za ni stojí, ale také protože je u Kamali první půjčka zdarma.