Twisto – trochu jiná mikropůjčka

Do výplaty zbývá pár dní, ale účet za telefon už nepočká? Potřebujete žrádlo pro svého psího miláčka nebo už nezůstaly peníze na plenky pro miminko? Řešení je hned několik. Pokud si nemůžete půjčit od rodiny či kamarádů, můžete sáhnout po nebankovní půjčce. Pokud je vám nebankovní půjčka trochu proti srsti, ze zoufalé situace vás může vytáhnout finanční služba Twisto.

Twisto – trochu jiná mikropůjčka

Co je Twisto?

Finanční služba Twisto je vlastně nebankovní půjčka před výplatou. Jedním z rozdílů oproti půjčkám, které znáte, je například to, že vám Twisto nepošle žádné peníze na účet. Tato půjčka je vlastně přísně účelová. Na Twisto si můžete koupit leccos od hotového jídla až domů, přes knihy, hračky třeba až po telefon.

Půjčku však čerpáte tak, že si na jednom z obchodů, s nimiž Twisto spolupracuje, vyberete zboží, které chcete koupit a při platbě si místo hotovosti či převodu zvolíte možnost „zaplatit za 14 dní“. Twisto totiž vzniklo s myšlenkou, že by měl mít zákazník prvně možnost zboží zakoupené na internetu „osahat“ a zaplatit až pozná, že je to to pravé. Přestože v ČR máme čtrnáctidenní lhůtu na vrácení zboží, Twisto zaručuje, že své peníze opravdu dostanete zpět.

Twisto kreditní karta i placení účtů službou SNAP

Po letech, co Twisto na českém trhu funguje, se rozrostlo nejen od počtu zákazníků, ale hlavně svých služeb. Dnes už si můžete pořídit Twisto kartu nebo platební náramek. S nimi zaplatíte v kamenném obchodě, jak znáte i s normální kartou. Kromě toho má Twisto také službu Snap, která umožňuje jednoduché placení účtů. Stačí na svůj Twisto účet nahrát kopii faktury či složenky a Twisto se o vaši platbu postará.

Do Twista si můžete nahrát například účet za telefon či elektřinu – pokud se vejdete do limitu, tak třeba i vše, co potřebujete zaplatit. A služba veškeré platby v rámci pár dnů odešle za vás. Pokud vše splatíte včas, za službu nic navíc neplatíte.

Twisto služby:

  • Odložení platby přes internet – nakoupíte teď, zaplatíte za 14 dní. Bez poplatku.
  • Kreditní karta MasterCard s poplatkem od 49 korun.
  • Platební náramek, kterým můžete platit bez hledání karet či hotovosti.
  • Snap – jednoduché placení účtů.
  • Split – potřebujete si rozdělit účet s přáteli? Právě tato služba vám přijde vhod.
  • Možnost splátek – za poplatek a při zaplacení minimální částky si můžete platbu odložit o další měsíc.

Twisto jako mikropůjčka zdarma – platit včas se vyplatí

U Twista si můžete „půjčit“ až 20 000 korun. Stejně jako u jiných mikropůjček, i zde se limit zvedá podle toho, jak jste spláceli v minulosti. Hlavní výhoda Twista je, že poplatek za půjčení platíte až v případě, že si chcete rozložit splácení do více splátek. Pokud splatíte celou částku naráz do 15. dne následujícího měsíce, máte Twisto půjčku zdarma. V případě, že si chcete placení rozložit do více splátek, už budete platit poplatek za odložení splátek. Ten se počítá podle celkové dlužné částky a podle částky, kterou se rozhodnete splatit v termínu.

Nevýhody Twisto oproti klasické mikropůjčce:

  • Účelová půjčka.
  • Peníze nedostanete na účet, Twisto zaplatí přímo za vás.
  • Omezený počet e-shopů, na kterých můžete zaplatit s účtem zdarma.
  • Pro placení v kamenných prodejnách potřebujete zpoplatněnou kreditní kartu.

Založení Twisto účtu online a zdarma

Abyste mohli služeb Twisto využívat se vším všudy, musíte mít založený účet. Ten založíte během pár minut, registrace je o něco jednodušší než u klasických mikropůjček. V posledních měsících Twisto vyžaduje podpis smlouvy, ale nemusíte se bát, nikam se kvůli podpisu vydávat nemusíte. Společnost za vámi pošle kurýra, se kterým podpis během minutky vyřídíte.

Poté už můžete nakupovat, jak se vám zalíbí.  Pro případné navyšování limitu plateb po vás bude Twisto čas od času chtít nahrát fotografii vašeho občanského průkazu.

Jak už jsme uvedli, důležité je splácet půjčku, kterou u Twisto máte, v řádném termínu. Jen tak nezaplatíte žádné RPSN ani poplatek za prodlení. Nemusíte se však bát, že byste na termín zapomněli. Nejenže máte přibližně sedmidenní rezervu, Twisto vám ještě navíc pošle několik e-mailů a SMS, které vám včasnou platbu připomenou.

Twisto – recenze

Půjčka Twisto je na českém trhu už pár let a za tu dobu si našla spoustu fanoušků. Přestože se od svého původního účelu „zkoušení zboží před zaplacením“ trošku posunula, stále se nedá považovat za nebankovní půjčku v pravém slova smyslu. Twisto je moderní finanční služba, která umožňuje snadné a rychlé placení přes internet. Nabízí také kreditní kartu MasterCard s cashbackem, nebo placení vašich účtů službou Snap.

Oblíbenou možností je také funkce Split, která umožňuje rozdělit zaplacení účtu mezi několik přátel.

Twisto funguje přesně tak, jak slibuje. Nejhorší službou je nejspíše kreditní karta, která funguje jako klasické kreditky od jakékoliv jiné společnosti. Abyste ji mohli využívat naplno, váže se na ni měsíční poplatek ve výši stokoruny.

Pokud však chcete Twisto používat k platbám přes internet, nebo potřebujete bleskově uhradit účet, na který zrovna nemáte, jedná se o skvělou profesionální a moderní službu s minimálními poplatky.

 

 

 

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

########     ###    ##     ##  #######  ######## 
##     ##   ## ##    ##   ##  ##     ##      ##  
##     ##  ##   ##    ## ##   ##     ##     ##   
##     ## ##     ##    ###    ##     ##    ##    
##     ## #########   ## ##   ##     ##   ##     
##     ## ##     ##  ##   ##  ##     ##  ##      
########  ##     ## ##     ##  #######  ######## 

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře