Nejnovější a atraktivní akce online půjček a úvěrů!


Jarní úrokové prázdniny u TommyStachi

Jedna z oblíbenějších českých nebankovních půjček TOMMYSTACHI nabízí klientům na jaře akci úrokové prázdniny. V jejím rámci můžete získat zpět až 100 % zaplacených úroků. Za jakých podmínek vám TOMMYSTACHI vrátí zaplacené peníze a jak dlouho akce platí?


Chcete na finále MS v hokeji? RazDva půjčka vás tam dostane

Už za pár dní to vypukne. 16 týmů, 64 napínavých zápasů. Řeč není o ničem jiném, než o mistrovství světa v hokeji. Chcete být u toho? RazDva půjčka vás dostane rovnou na finále. V rámci nové promoakce si můžete zasoutěžit o dvě vstupenky i s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu.


SOS Credit slaví MDŽ 20% slevou na poplatek i soutěží o poukaz na kosmetiku!

Mezinárodní den žen slaví i společnost SOS Credit, která v rámci své březnové půjčky nabízí zajímavou slevu na poplatky pro nové klienty, a navíc soutěž o poukaz na 2 000 korun, který můžete využít na nákup kosmetiky či parfému a udělat tak radost sobě či své drahé polovičce.


Získejte 500 korun s půjčkou Cofidis!

Pokud si vezmete začátkem března spotřebitelský úvěr u společnosti Cofidis, čeká na vás pěkný bonus v podobě 500 korun na nákup elektroniky. Jaké jsou podmínky akce 500 korun na nákup elektra a jaké další půjčky Cofidis nabízí?


Půjčka zdarma a valentýnská soutěž o wellness pobyt s rychlou Půjčkou7!

Chcete půjčku zdarma, a ještě si udělat romantickou chvilku se svým partnerem? Akce a soutěž s Půjčka 7 je tak pro vás ta pravá! Pokud si vezmete první půjčku do 28. 2. 2019, automaticky se zúčastníte slosování o romantický pobyt ve 4* hotelu v Mariánských lázních. Půjčku budete mít navíc s 0% RPSN!


Tommy Stachi vás odmění za řádné splácení. Získejte až 100 % úroků zpět

Máte v novém roce velké plány a potřebujete je zafinancovat? Nenechte se zastavit a vsaďte na půjčku od Tommy Stachi. V rámci akce 100 % úroků zpět vás odmění za řádné splácení. Zjistěte, zda můžete akci využít i vy.


Půjčka Kamali: (po)vánoční finanční injekce s výhodnými podmínkami

Vyčerpal konec roku vaše finanční zásoby víc, než jste předpokládali? Pak určitě nenechte bez povšimnutí vánoční akci u Kamali. Až do konce roku pro vás zvýhodnili první půjčku zdarma. S jejím uhrazením teď nemusíte spěchat. V rámci vánoční akce máte na splácení dokonce 30 dní. Jak tedy tuto nebankovní půjčku získat a jaké jsou její podmínky?


Půjčka7 slaví Vánoce soutěží o wellness a mobilní telefon

Nebankovní půjčka je před Vánoci velmi oblíbenou službou a nebankovní společnosti se tak přetahují o přízeň potenciálních klientů. Půjčka7 nasazuje těžký kalibr vánoční soutěží o wellness pobyt, mobilní telefon i velkou slevou pro nové zákazníky.


Cofidis také slaví Black Friday. Přidáte se?

Slevové šílenství Black Friday a nebankovní půjčky jdou ruku v ruce. Cofidis toho využívá a sám zákazníkům na svou nebankovní půjčku nabízí zajímavou slevu! Jaké jsou podmínky této akce?


Velká vánoční soutěž u Provident!

Nebankovní půjčka od Provident svým zákazníkům vždy nabízí něco navíc. Vánoční období samozřejmě není výjimkou. Chcete vyhrát doživotní rentu nebo mít půjčku zadarmo? U Providentu je to jednoduché, stačí uzavřít smlouvu a hned víte, zda vyhráváte. Jaká jsou všechna pravidla této vánoční soutěže?


Vánoční akce u Tommy Stachi – odpočiňte si od úroků!

Tommy Stachi, oblíbená nebankovní půjčka, v rámci vánoční atmosféry nabízí svým klientům akci „až 100 % zaplacených úroků zpět“. Jak je to možné? A jaké podmínky musíte splňovat, aby se tato akce týkala i vás?


Vyhrajte s RazDva půjčkou nadupaný balíček od Applu!

Chcete hodinky či telefon od společnosti Apple? Právě teď máte možnost získat balíček nadupaných výrobků této legendy. Stačí si vzít RazDva půjčku a mít trochu štěstí. Jaká jsou další pravidla této akce?


V milionových Vánocích od ProfiCreditu vyhrává každý!

Kdo by nechtěl k Vánocům nové auto? Právě ProfiCredit svým klientům nabízí šanci si tento sen splnit a získat Škodu Octavii v hodnotě 500 000 korun. Stačí si vzít půjčku, splnit jednoduché podmínky a zúčastnit se tak slosování. Na své si však u ProfiCreditu přijdou i ti, kteří automobil nevyhrají… Na co ještě čekáte? Jdeme se podívat, jak na to!


Zaplo nabízí k půjčce slevový kupon na nákup v Kasa.cz!

Podzimní akce jsou letos v kurzu. Přidala se také společnost Zaplo, která nabízí slevový kupon do e-shopu Kasa. Pojďte se mrknout na podmínky této skvělé akce!


Podzimní sleva u Půjčka7!

Hvězda českého nebankovního trhu půjček je zpět s novou akcí! Právě na podzim máte možnost otestovat tuto oblíbenou společnost za velmi výhodných podmínek. Že stále ještě váháte? Pojďte si přečíst, zač je toho dýně a dozvědět se o téhle zajímavé akci více!