Získejte 500 korun s půjčkou Cofidis!

Cofidis je mezinárodní nebankovní společnost, která kromě klasického spotřebitelského úvěru nabízí také oblíbenou půjčku pro novomanžele nebo pro páry, které začínají budovat společnou domácnost a budoucnost. V těchto dnech, až do 10. 3. 2019, můžete ke klasickému úvěru od Cofidis pro páry či jednotlivce získat také bonus v podobě 500 korun na nákup na e-shopu Smarty.cz. Jak a za jakých podmínek je možné slevu získat a jak ji můžete uplatnit?

Získejte 500 korun s půjčkou Cofidis!

Cofidis recenze Cofidis recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

Cofidis nabízí 500 korun jako bonus ke své půjčce – koho se akce týká?

Akce nebankovní společnosti Cofidis se týká všech nových klientů, kteří si zde vezmou půjčku COFIKLASIK v termínu od 25. února do 10. března 2019. Protože schválení tohoto úvěru, zvlášť pokud si chcete půjčit větší částku, občas trvá trošku déle, se akce vztahuje i na lidi, kteří o půjčku požádali včas, ale obchodní zástupce ji v termínu nestihl schválit. Bonus tak získáte s každou půjčkou COFIKLASIK, kterou společnost schválí a potvrdí do 17. 3. 2018.
A na co že se to můžete těšit? Cofidis ke své půjčce rozdává poukaz v částce 500 korun na nákup v e-shopu s mobilními vychytávkami Smarty.cz. Poukaz dostanete obratem v elektronické podobě a uplatit ho můžete při placení nákupu v tomto e-shopu. Na co ho uplatníte záleží jen na vás. Můžete si tak koupit třeba nový telefon od Applu či Samsungu, nebo doplněk v podobě sluchátek, baťohu na notebook či chytrých hodinek.

COFIKLASIK pro páry i jednotlivce

Akce se vztahuje na půjčku COFIKLASIK. To znamená, že ji můžete využít při čerpání spotřebitelského úvěru pro páry nebo pro jednotlivce. Na půjčku v hotovosti se akce nevztahuje. Půjčku COFIKLASIK můžete čerpat už od 20 000 korun až do 500 000 Kč s dobou splatnosti v rozmezí 12 a 84 měsíců. Úrok a ostatní podmínky půjčky se odvíjejí nejen od částky a vámi zvolené době splatnosti, ale také od toho, zda žádáte s partnerem či sami.

Reprezentativní příklad půjčky pro jednotlivce

Jak u Cofidis vypadá půjčka, pokud si potřebujete půjčit 180 000 na tři roky a nemáte partnera? V takovém případě vám společnost nabídne roční úrok 9,70 % a RPSN 10,14 %. To znamená, že bude vaše měsíční splátka 5 783 korun a dohromady zaplatíte 208 188 Kč. V tomto výpočtu není zahrnuto žádné pojištění ani další speciální služby. Jedná se o reprezentativní příklad. Realita se může lišit na základě vaší individuální bonity.

Reprezentativní příklad půjčky pro páry

Pokud žádáte o půjčku za stejných podmínek, ale tentokrát s partnerem, dostanete o něco výhodnější nabídku. Při půjčce 180 000 na 36 měsíců budete platit roční úrok 8,89 % a RPSN 9,26 %. S měsíční splátkou 5 715 dohromady zaplatíte 205 740 Kč.
Stejně jako v předchozím případě i tentokrát se jedná o reprezentativní příklad a realita se může lišit podle vaší individuální situace.

Poradna

P2P půjčka: jak investovat na platformě peer to peer a získat půjčky levněji

O možnosti půjčit si peníze od banky či nebankovní...

Refinancování půjčky je možné! V článku vám prozradíme, jak na to.

Stala se z vašeho kdysi výhodného úvěru přítěž? Nebo...

Co to je revolvingový úvěr? Zjistěte, zda je pro vás tím pravým řešením

Berete si úvěr poměrně často? Ještě nemáte první půjčku...

Přidat komentář

 ######   #######  ##     ## ########       ## 
##    ## ##     ##  ##   ##  ##             ## 
##       ##     ##   ## ##   ##             ## 
##       ##     ##    ###    ######         ## 
##       ##     ##   ## ##   ##       ##    ## 
##    ## ##     ##  ##   ##  ##       ##    ## 
 ######   #######  ##     ## ########  ######  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře