Cofidis také slaví Black Friday. Přidáte se?

Nebankovní půjčku od Cofidis teď můžete získat ještě levněji. Slevové šílenství se totiž nevyhnulo ani tomuto už tak výhodnému spotřebitelskému úvěru. Cofidis totiž v předvánočním období nabízí skvělou slevu na své úroky. Za půjčku čerpanou během Black Fridays u Cofidis zaplatíte úrok pouze 4,49 % ročně. Pojďte si přečíst podmínky této akce a rozhodnout se, zda je pro vás nebankovní půjčka Cofidis tou pravou!

Cofidis také slaví Black Friday. Přidáte se?

Cofidis recenze Cofidis recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

Nebankovní půjčka s fixním úrokem 4,49 % p.a. u Cofidis – komu je určená?

Akci Cofidis na nebankovní půjčku s fixním úrokem 4,49 % mohou využít všichni zákazníci, kteří splňují požadavky společnosti. To znamená, že musí být starší 18 let s trvalým bydlištěm v České republice. Musíte mít vlastní trvalý příjem, telefon a bankovní účet. Společnost kontroluje registry dlužníků, pokud v nich tak máte nějaký větší vroubek, budete muset více zapracovat na své bonitě.

Největší výhodou Cofidisu je možnost čerpání partnerské půjčky. Nebo dokonce také novomanželského úvěru. Obě tyto možnosti jsou velmi levné a mladým rodinám tak reálně pomáhají s jejich rozjezdem.

Cofidis a podmínky čerpání akce Black Friday

Pokud chcete získat nebankovní půjčku od Cofidis v rámci Black Friday, musíte si pospíšit. Akce totiž platí do 2. prosince letošního roku. Největší výhodou tohoto spotřebitelského úvěru je jeho fixní úrok ve výši 4,49 % pro všechny klienty a to až do splacení půjčky. Nemusíte se tak bát, že by úroková sazba během splácení narostla.

Black Friday u Cofidis se týká všech půjček v částce 150 000 korun s dobou splácení 48 měsíců. Akce platí u produktu Půjčka pro jednotlivce, stejně jako pro Partnerskou půjčku. Měsíční splátka vás v rámci Cofidis akce Black Friday vyjde na 2084 Kč.

Reprezentativní příklad půjčky Cofidis v rámci akce Black Friday

Roční úroková sazba: 4,49 % | RPSN: 4,58 | Celkem zaplatíte: 175 056 Kč

Reprezentativní příklad splácení úvěru v celkové výši 120 000 Kč: Pevná zápůjční roční úroková sazba 6,89 %, RPSN 7,11, doba splácení 84 měsíců, měsíční splátka 1 805 Kč, celkem zaplatíte 151 620 Kč. Poplatek za sjednání a vedení úvěru 0 Kč. Pojištění není v RPSN zahrnuto. Doba splácení min. 12 max. 92 měsíců. Touto nabídkou nevzniká na poskytnutí úvěru právní nárok.

 

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

##     ##  #######  ##     ##  #######        ## 
 ##   ##  ##     ## ##     ## ##     ##       ## 
  ## ##   ##     ## ##     ## ##     ##       ## 
   ###    ##     ## ######### ##     ##       ## 
  ## ##   ##     ## ##     ## ##     ## ##    ## 
 ##   ##  ##     ## ##     ## ##     ## ##    ## 
##     ##  #######  ##     ##  #######   ######  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře