Půjčka Kamali: (po)vánoční finanční injekce s výhodnými podmínkami

Potřebujete finanční injekci v tomto hektickém vánočním období? Nakrmte svou peněženku online půjčkou od Kamali. Až do konce roku pro vás zvýhodnili první půjčku zdarma. Splatit ji můžete bez poplatků ne do týdne, ani do 14 dnů, ale dokonce až po Novém roce. Užijete si tak klidné Vánoce a splácení vyřešíte třeba z lednové výplaty. Kolik dní máte na splacení bez poplatků a jak půjčku získat?

Půjčka Kamali: (po)vánoční finanční injekce s výhodnými podmínkami

Kamali recenze Kamali recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

Půjčka Kamali – získejte vánoční výhody i vy

V Kamali vám v rámci první půjčky zdarma půjčí online libovolnou částku mezi 1 000 až 10 000 Kč. Běžně platí, že pokud úvěr uhradíte do 14 dnů od poskytnutí, společnost vám neúčtuje žádné poplatky, včetně poplatku za poskytnutí úvěru. V rámci akce, kterou nyní nebankovní půjčky Kamali nabízí, máte na splacení čas dokonce 30 dní. Při splacení úvěru v termínu neplatíte žádné poplatky ani úroky. To znamená, že RPSN je 0 %.

Jak nebankovní půjčka Kamali funguje?

Půjčit si můžete v klidu svého domova nebo při cestě do práce tramvají. Půjčku totiž kompletně vyřídíte online. Vyplníte žádost se základními údaji a připojíte kopii občanského průkazu. Vyplnění celého formuláře vám nezabere více, jak pět minut.

Kamali je ideální, když potřebujete půjčku ihned. Pokud žádost vyplníte v pracovní dny od 6 do 22 hodiny, za dalších patnáct minut už máte jasno, zda byla vaše půjčka schválena. Velkou výhodou také je, že není třeba žádné papírové smlouvy. Půjčku je možné podepsat přes SMS zprávu.

3 podmínky pro získání půjčky:

  • S Kamali si můžete půjčit pouze jako fyzická osoba.
  • Musíte být starší 18 let.
  • Nutný je trvalý pobyt v České Republice.

Budu platit nějaké další poplatky?

Chcete-li se vyhnout poplatkům, je důležité splatit půjčku včas. Díky vánoční akci to ale není do 14 dní, jako obvykle, ale dokonce až do 30 dní. S půjčkou pak dále mohou být spojeny poplatky za volitelné služby či ověřovací poplatek 1 Kč, ty už však nejsou její přímou součástí.

Za jaké služby si u Kamali připlatíte?

Ověření účtu za 1 Kč - Ověření účtu slouží k tomu, aby si v Kamali ověřili, že účet na který chcete poslat peníze je opravdu váš. Funguje to tak, že ze svého účtu odešlete poplatek na jejich. Tak zkontrolují, že jste opravdu vlastníkem daného účtu, na který budou zapůjčené peníze posílat.

Nadstandardní volitelné služby - Nebankovní půjčka Kamali nabízí také množství doplňkových služeb. Můžete si vybrat, zda je využijete, nebo ne.

  • SMS servis – informace o půjčce rovnou na váš mobilní telefon. Okamžitě víte, že vaše splátka byla přijata nebo že se blíží termín splatnosti. Tento přehled vás vyjde na 49 Kč měsíčně.
  • Express výplata – peníze na účtu do 60 minut. V průběhu vyřizování úvěrové smlouvy vám z Kamali dají vědět, zda je tato možnost funkční i u vaší banky a můžete mít peníze na účtu skoro okamžitě. Za službu společnosti zaplatíte 199 Kč.
  • Sazka výplata – půjčka ihned. Vyzvedněte si peníze na více než 4 000 výdejních Sazka terminálech. Dokonce nepotřebujete ani bankovní účet. Se Sazka výplatou máte hotovost připravenou k vyzvednutí už do jedné minuty od schválení půjčky k proplacení. Ideální varianta pokud nemáte vlastní bankovní účet nebo na peníze opravdu spěcháte. Pokud chcete tuto službu využít, zaplatíte k půjčce navíc 249 Kč.

Kamali recenze Kamali
Vyplnit žádost

Co když nestíhám půjčku splatit?

V případě, že půjčku do 30 dnů nesplatíte, přijdete o výhody vánoční akce. K půjčce se vám pak přičte základní poplatek, který činí 33 Kč za každou půjčenou tisícikorunu.

Zároveň si nezapomeňte odložit termín splatnosti půjčky.

  • Jednou z možností je takzvaný Korunový odklad. Nejpozději do 30 dnů po datu splatnosti uhradíte částku ve výši 1 Kč. Tím vyjádříte svůj zájem o prodloužení doby splatnosti, aniž byste Kamali přímo žádat. Tímto způsobem je možné si dobu splatnosti prodloužit dvakrát.
  • Další variantou je zaplatit 10 % z jistiny a poplatek 49 Kč za každou tisícikorunu. V Kamali vám potom automaticky posunou splatnost o dalších třicet dní.

Potřebuji půjčit 5 000 Kč. Jak na to?

Pan Karel letos přichystal bohatého Ježíška pro celou rodinu. Jako naschvál se mu ale týden před Vánoci rozbil telefon. Je jasné, že bez štědrovečerního telefonátu tchyni a fotky pod stromečkem by to nebylo ono. Rozhodl se proto využít vánoční akce Kamali, protože věděl, že peníze v lednu splatí a neutratí ani korunu za poplatky nebo úroky. O půjčku zažádat online a do 15 minut věděl, že svých 5 000 Kč dostane. Do druhého dne bude mít peníze na svém účtu. Jakmile mu přijde lednová výplata, pošle peníze na účet Kamali. Vzhledem k tomu, že půjčku takto splatí do 30 dnů, neplatí žádný základní poplatek. Ten standardně vychází na 33 kč za každou půjčenou tisícikorunu. Roční úroková sazba je tedy 0 %, RPSN je taktéž 0 %. Karel nezaplatí nic navíc a finance bude řešit až po tom, co si v klidu užije Vánoce.

Jsou letošní Vánoce náporem i na vaši peněženku? Využijte akce Kamali a splaťte svou první půjčku zdarma až po novém roce.

 

 

 

 

 

Přidat komentář

######## ####  ######   #######   ######  
   ##     ##  ##    ## ##     ## ##    ## 
   ##     ##  ##       ##     ## ##       
   ##     ##  ##       ##     ##  ######  
   ##     ##  ##       ##     ##       ## 
   ##     ##  ##    ## ##     ## ##    ## 
   ##    ####  ######   #######   ######  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře