Jarní úrokové prázdniny u TommyStachi

Dlouhodobá tradice a spolehlivost. TommyStachi na českém trhu poskytuje klientům nebankovní půjčky už více než 15 let a za tu dobu se flexibilně přizpůsobuje trhu a jeho novinkám. TommyStachi je oblíbená nebankovní společnost také díky svým častým akcím pro nové i stávající zákazníky. Letošní jaro si tato společnost pro nové i stávající zákazníky připravila akci úrokové prázdniny. Co to znamená?

Jarní úrokové prázdniny u TommyStachi

Tommy stachi recenze Tommy stachi recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

TommyStachi – pro koho jsou určené jarní úrokové prázdniny?

Jarní úrokové prázdniny se týkají stávajících i úplně nových klientů, kteří si vezmou v období 1. 5. až 31. 7. novou půjčku. Mohou se jí tak zúčastnit senioři, živnostníci, zaměstnanci, a dokonce také lidé, kteří už nebankovní půjčku čerpají jinde. TommyStachi si však zkontroluje váš příjem. Abyste si mohli půjčku vzít a akce se tak zúčastnit, musíte mít minimální prokazatelný příjem 10 000 korun měsíčně.

Další pravidlo, které omezuje jak akci, tak samotnou půjčku, je minimální věk žadatele. Na rozdíl od většiny ostatních společností musíte být k čerpání úvěru u TommyStachi starší 21 let.

Jak získat půjčku zdarma u TommyStachi?

Akce jarní úrokové prázdniny u TommyStachi trvá až do poloviny letních prázdnit. Zúčastnit se jí můžete už od 1. května 2019 a poslední den, kterého se odpuštění úroků týká, je pak 31. července 2019.

Tato skvělá akce se týká v podstatě všech půjček u TommyStachi. Aby vám však společnost skutečně úroky odpustila, musíte půjčku splatit nejpozději do 3. splátky. Další podmínkou je, že jste i v minulosti všechny půjčky u TommyStachi splatili v řádném termínu.

V rámci akce si můžete půjčit až 150 000 korun. Doba splatnosti se pohybuje v rozmezí jednoho roku a 60 měsíců. Pokud dodržíte všechna pravidla této akce, můžete očekávat úroky zpět do 30 dnů od splacení celého vašeho závazku vůči společnosti.

Jakou částku mi TommyStachi vrátí?

Pokud máte všechny půjčky od TommyStachi splacené v řádném termínu a nikdy jste nevyužili možnost odložení splátek, v rámci akce jarních úrokových prázdnin získáte zpět 100 % všech zaplacených úroků v rámci půjčky čerpané ve zmíněném rozmezí.

Neználeží tak na výši půjčené částky ani na termínu splacení – 100% vrácení všech úroků se týká veškerých půjček čerpaných v rámci této akce bez rozdílu. Jen musíte do puntíku splnit všechna pravidla.

 Reprezentativní příklad v rámci Akce Vánoční úrokové prázdniny

Jak vypadá splácení nebankovní půjčky TommyStachi v případě, že akci využijete:

V případě Akce Úrokové prázdniny s produktem VIP půjčka ve výši 50 000 Kč pořízeným na pobočce se splatností 60 měsíců s měsíční splátkou 1 587 Kč činí fixní úroková sazba 10.98 % p.a. a RPSN 33.2 %.

Se zápůjčkou je spojen pravidelný měsíční administrativní poplatek ve výši 500 Kč. Účastník řádným, úplným a předčasným splacením celé zápůjčky v první splátce zaplatí 50 958 Kč, následně na vyžádání dostane zpět 100 % zaplacených úroků, tj. částku 458 Kč.

V tomto případě Účastník Akce S námi z toho vybruslíte v přepočtu zaplatí pouze 500 Kč, přičemž úrok bude činit 0 % p.a. a RPSN 27.1 %! Celková částka splatná spotřebitelem činí 50 500 Kč, z toho celkové náklady zápůjčky činí 500 Kč. Reprezentativní příklad při nesplnění či nevyužití Akce Vánoční úrokové prázdniny

A takhle bude půjčka TommyStachi vypadat, pokud se akce nezúčastníte

Reprezentativní příklad při nesplnění či nevyužití Akce Úrokové prázdniny:

V případě nesplnění či nevyužití Akce Úrokové prázdniny s produktem VIP půjčka ve výši 50 000 Kč pořízeným na pobočce se splatností 60 měsíců s měsíční splátkou 1 587 Kč činí fixní úroková sazba 10,98 % p.a. a RPSN 33,2 %.

Se zápůjčkou je spojen pravidelný měsíční administrativní poplatek ve výši 500 Kč. Celková částka splatná spotřebitelem činí 95 198 Kč, z toho celkové náklady zápůjčky (celkový objem úroků + celkový administrativní poplatek) činí 45 198 Kč.

 

 

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

##     ##  #######  ######## ##    ## ##     ## 
 ##   ##  ##     ##      ##   ##  ##  ##     ## 
  ## ##   ##     ##     ##     ####   ##     ## 
   ###    ##     ##    ##       ##    ##     ## 
  ## ##   ##     ##   ##        ##    ##     ## 
 ##   ##  ##     ##  ##         ##    ##     ## 
##     ##  #######  ########    ##     #######  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře