SOS Credit slaví MDŽ 20% slevou na poplatek i soutěží o poukaz na kosmetiku!

Slavit se má každý měsíc. Alespoň jednou. V březnu je důvodem k oslavám Mezinárodní den žen a SOS Credit této události využívá uspořádáním akce pro nové klienty. V rámci této oslavy ženství můžete získat slevu 20 % na poplatek, a ještě vyhrát poukaz v hodnotě 2 000 korun na nákup v NOTINO.CZ. Jak se akce zúčastnit, komu je určená a jak případnou výhru uplatnit?

SOS Credit slaví MDŽ 20% slevou na poplatek i soutěží o poukaz na kosmetiku!

SOS Credit recenze SOS Credit recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

Kdo může s SOS Credit vyhrát a kdo má nárok na 20% slevu?

Přestože je soutěž a akce pořádaná k Mezinárodnímu dni žen, slevu i šanci vyhrát mohou získat i muži. Akce se totiž týká všech nových klientů, kteří si u SOS Credit v minulosti ještě nikdy půjčku nebrali. Co to znamená v řeči čísel a parametrů SOS Credit mikropůjčky?

Sleva a účast v soutěži se týká všech prvních půjček do 8 000 korun s 14denní dobou splatnosti. Abyste se mohli soutěže zúčastnit a zároveň jste získali 20% slevu na poplatky, musíte při žádosti o půjčku zadat promo kód zd20. Tím získáte slevu a předběžný nárok na účast v samotné soutěži.

SOS Credit si však k zařazení do slosování klade ještě další podmínku. A to včasné a řádné splacení vaší první půjčky. Ostatní podmínky účasti v soutěži jsou stejné, jako podmínky samotného získání půjčky. To znamená, že musíte mít povolení k pobytu v ČR, trvalý příjem, účet v české bance a nemáte žádné další dluhy.

Trvání akce SOSCREDIT

Slevová akce s možností účasti v soutěži o poukaz do e-shopu NOTINO.CZ trvá do 31. 3. 2019. Slosování pak probíhá ve dvou fázích pomocí generátoru náhodných čísel. První slosování proběhne 1. 4. 2019. Druhé kolo pro účastníky, kteří čerpali půjčku koncem března, proběhne 15. 4. 2019.

Jakou půjčku SOS Credit nabízí?

Už jsme si řekli, že se soutěž a akce vztahuje pouze na první půjčku do 8 000 s dobou splatnosti 14 dní. Jak taková půjčka u SOS Credit ale vypadá a kolik za ni zaplatíte?

Reprezentativní příklad bez akce

Pokud bychom se podívali na reprezentativní příklad klasické půjčky, kterou SOS Credit nabízí, tak při zapůjčení 8 000 korun s dobou splatnosti 14 dní zaplatíte dohromady 9 813 Kč. Přestože společnost uvádí roční úrokovou sazbu 0 %, na administrativních poplatcích zaplatíte 1813 korun, což se rovná RPSN ve výši 20 451,5 %.

Reprezentativní příklad při účasti v akci k MDŽ

Pokud si budete u SOS Credit brát svou první půjčku během březnové akce, a při žádosti zadáte slevový kód zd20, automaticky získáte slevu ve výši 20 % z administrativních poplatků. Místo 1 813 korun tak na poplatcích zaplatíte pouze 1 451 Kč. K tomu v případě řádného splacení půjčky získáte šanci vyhrát 2 000 korun na nákupu v NOTINO.CZ.

Přidat komentář

 ######  ##     ## ########  ##     ## ########  
##    ## ##     ## ##     ## ##     ## ##     ## 
##       ##     ## ##     ## ##     ## ##     ## 
 ######  ##     ## ##     ## ##     ## ##     ## 
      ## ##     ## ##     ## ##     ## ##     ## 
##    ## ##     ## ##     ## ##     ## ##     ## 
 ######   #######  ########   #######  ########  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře