Půjčka zdarma a valentýnská soutěž o wellness pobyt s rychlou Půjčkou7!

U společnosti Půjčka 7 si můžete vzít rychlou půjčku před výplatou až do 15 000 korun. Během února navíc nabízí novým klientům možnost získat první půjčku zdarma, k tomu možnost zúčastnit se soutěže o wellness pobyt ve 4* hotelu v Mariánských lázních. Jaké jsou podmínky této akce a kdo všechno se jí může zúčastnit? A jaké podmínky nabízí Půjčka 7 svým novým klientům?

Půjčka zdarma a valentýnská soutěž o wellness pobyt s rychlou Půjčkou 7!

Půjčka7 recenze Půjčka7 recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

Kdo dostane půjčku zdarma a kdo může s Půjčka 7 soutěžit o wellness?

Požádat o půjčku zdarma mohou všichni noví zákazníci. To znamená ti, kteří u Půjčka 7 v minulosti ještě žádné nabídky, ani slevové akce nevyužili. Pokud jste novým klientem, tak už nesejde na tom, zda si vezmete půjčku na 7, 14, 21 nebo 28 dní. Akce první půjčka zdarma se týká všech nabídek společnosti.
To samé platí i v případě účasti ve valentýnské soutěži o wellness pobyt. Do slosování budou zařazeni všichni noví klienti, kteří si vezmou půjčku u Půjčka 7 do 28. 2. 2019. Kromě toho, že se soutěž týká pouze nových zákazníků, má stejná pravidla jako všechny podobné akce pořádané společností Půjčka 7. To znamená především to, že se jí nesmí účastnit zaměstnanci společnosti, ani jejich rodinní příslušníci, a výhru nemůžete směnit za finanční hotovost.

Jak Půjčka 7 určí výherce?

Půjčku zdarma „vyhrává“ každý klient, který nezapomene při nastavení parametrů půjčky zadat kód „PRVNI2019“. Hlavní cenu, wellness pobyt ve 4* hotelu v Mariánských lázních vyhraje zákazník, který si vezme stou mikropůjčku schválenou po zahájení akce.
Wellness pobyt s Půjčka 7 u Mariánských lázních si užijete
Výherce získá možnost luxusního relaxu v hotelu Eagle pro sebe i svého partnera. Hotel se nachází poblíž Mariásnkých lázní a součástí pobytu je nejen ubytování na dvoulůžkovém pokoji, ale také dvě tříchodové večeře a bohatá snídaně pro dvě osoby. Dále v rámci pobytu získáte možnost bezplatného parkování u hotelu a neomezený přístup do sauny a vířivky. Jako bonus získáte také možnost navštívit krytý bazén s protiproudem a bublinkami v partnerském hotelu.

Jakou půjčku Půjčka 7 nabízí?

Společnost Půjčka 7 poskytuje rychlou online půjčku do 15 000 korun s maximální dobou splatnosti 28 dní. Kvůli kraťoučké splatnosti má pro stálé klienty poněkud vyšší RPSN, což však bohatě vynahrazuje častým pořádáním slevových akcí a soutěží, stejně jako věrnostním programem.

Reprezentativní příklad půjčky pro nové klienty s akcí první půjčka zdarma

Paní Milena si chce půjčit 10 000 na koupi nové ledničky. Po nalezení společnosti Půjčka 7 je její volba jasná. Protože výplatu dostane až za 20 dní, nastaví si dobu splatnosti pro jistotu na 28 dní.
Za 28 dní odešle na účet Půjčka 7 opět pouze původních 10 000 korun. Zaplatí tak 0% úrok i RPSN. Půjčku má zdarma. Navíc se zúčastnila slosování o wellness pobyt a má tak šanci vyhrát víkend plný odpočinku.

Reprezentativní příklad půjčky pro stálé klienty

Pokud už jste si u Půjčka 7 v minulosti půjčili, tato akce se vás výjimečně netýká. Pokud tak bude celková výše vaší půjčky před výplatou 10 000 korun s dobou splatnosti 28 dní, zaplatíte poplatek za poskytnutí úvěru ve výši 2867 Kč. Celkové RPSN této půjčky vyjde na 3426,44 %. Po 28 tak dohromady zaplatíte 13143,16,- Kč.

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

 ######  ##     ## ##    ## ########       ## 
##    ## ##     ## ##   ##  ##             ## 
##       ##     ## ##  ##   ##             ## 
##       ##     ## #####    ######         ## 
##       ##     ## ##  ##   ##       ##    ## 
##    ## ##     ## ##   ##  ##       ##    ## 
 ######   #######  ##    ## ########  ######  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře