Nejnovější a atraktivní akce online půjček a úvěrů! - strana 2


Půjčka7 nabízí 50% slevu a soutěž o školní pomůcky!

Soutěž Back to school je akce společnosti Půjčka7 pro nové i stávající klienty. Kromě toho, že je součástí akce 50% sleva na poplatek za půjčku, můžete také vyhrát hodinky s GPS lokátorem pro vaše drobečky nebo dokonce aktovku plnou školních pomůcek, abyste už sami nemuseli řešit v souvislosti s vaším školákem téměř nic.


Půjčte si u Providentu a získejte mobil!

Chcete získat telefon zdarma? Pokud si do 2. října sjednáte novou půjčku u Providentu, máte možnost zařadit se do slosování a získat telefon zdarma! Stejně tak můžete u Providentu získat také první půjčku zdarma a to je nabídka, která se rozhodně vyplatí!


Sleva 50% na poplatky u Půjčka7 a soutěž o dovolenou!

Půjčka7 se na českém trhu už řadí mezi stálice a ani zavedení všech nových nařízení tuto společnost nerozhodilo. Naopak svým klientům momentálně nabízí zajímavou slevovou akci a k tomu navíc ještě soutěž o 20 000 Kč na parádní dovolenou. A to si přece nemůžete nechat ujít!


Vyhrajte dovolenou neb další hodnotné ceny s Profi Credit!

Akce jsou oblíbeným zpestřením u každého produktu, ale u nebankovních půjček potěší o to víc. Protože je jejich RPSN o většinou trochu větší než u bankovních půjček, mohou si čas od času dovolit svým klientům nabídnout opravdu zajímavou akci, ať už je to navrácení poplatků nebo jako v případě Profi Creditu soutěž o exotickou dovolenou v hodnotě 40 000 Kč.


Měsíc splácení zdarma u Providentu

Provident vedle první půjčky zdarma nabízí pro nové i stále klienty i spoustu dalších výhodných akcích. Ať jde o soutěže o věcné ceny nebo o finanční odměnu za včasné splácení. A právě tu Provident momentálně nabízí klientům, kteří si u této nebankovní společnosti vezmou hotovostní půjčku do 26. června a budou ji po dobu tří měsíců včasně splácet.


Sleva 200 korun na první půjčku od Emma’s Credit!

Nebankovní půjčky mají často vyšší RPSN než jejich bankovní ekvivalent. Díky tomu si však mohou dovolit svým klientům nabízet zajímavé akce, díky kterým je od nich možné získat půjčku třeba i zdarma. Dnes se podíváme na akci společnosti Emma’s Credit, která nabízí rovnou několik možností, jak na její krátkodobé půjčce ušetřit.


První půjčka zdarma u Zaplo

Mimozemšťan Eda příliš neví, jak to mezi námi lidmi chodí. Za to se rád kamarádí a zkouší si nové hadříky, stejně jako jeho nová kamarádka. Určitě nikoho nepřekvapí, jakou katastrofou tenhle scénář skončí. Rodina naštěstí zná Zaplo, které nepříjemný problém do pár minut vyřeší.