Měsíc splácení zdarma u Providentu

Společnost Provident na český trh vstoupila v roce 1998 a zařadila se mezi naše nejúspěšnější nebankovní společnosti. V roce 2018 jako jedna z prvních společností v tomto odvětví získala licenci od ČNB. Provident nabízí půjčku v hotovosti i na účet. A právě na půjčku v hotovosti během června nabízí zajímavou akci „měsíc splácení zdarma“, v rámci které vám obchodní zástupce po třech měsících včasného splácení v hotovosti zaplatí odměnu v podobě celé jedné měsíční splátky.

Provident recenze Provident recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

Akce „měsíc splácení zdarma“ se vztahuje na půjčku ZELENÁ v hotovosti a neplatí pro první půjčku zdarma START. Půjčku ZELENÁ v hotovosti můžete u Providentu čerpat až do částky 90 000 korun a jak už její název napovídá je její čerpání i splácení hotovostní. Obchodní zástupce vám peníze předá u vás doma a pro splátku si pravidelně přijde v čase, na kterém se společně domluvíte. Nárok na odměnu mají všichni klienti společnosti, kteří čerpají půjčku v termínu akce, uhradí všechny splátky včas a nemají po splatnosti ani žádnou jinou půjčku u Providentu.

Na odměnu za včasné splácení máte nárok po třech měsících včasného splácení. To znamená, že svému obchodnímu zástupci při měsíčním splácení musíte včas uhradit tři splátky nebo dvanáct v případě, že jste si vybrali možnost hradit splátku každý týden. Odměna za včasné splácení se odvíjí od částky, kterou si v rámci akce půjčíte, zpět dostanete celou měsíční splátku.

 O odměnu můžete přijít pokud jste s jakoukoliv půjčkou od Providentu v prodlení, ale také pokud vás obchodní zástupce nezastihne do 60 dní ode dne, kdy vám na odměnu vznikl nárok.

Přidat komentář

######## #### ##     ##    ###    ########  
   ##     ##  ###   ###   ## ##   ##     ## 
   ##     ##  #### ####  ##   ##  ##     ## 
   ##     ##  ## ### ## ##     ## ########  
   ##     ##  ##     ## ######### ##        
   ##     ##  ##     ## ##     ## ##        
   ##    #### ##     ## ##     ## ##        

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře