Půjčka7 nabízí 50% slevu a soutěž o školní pomůcky!

Konec srpna a blížící se návrat do školních lavic je nepříjemnou chvilkou nejen pro školou povinné, ale také pro jejich rodiče, kteří mají zařizování a nákupů nad hlavu. Protože si Půjčka7 veškeré starosti s tímto ročním obdobím moc dobře uvědomuje, připravila pro všechny rodiče zajímavou akci Back to School.

Půjčka7 nabízí 50% slevu a soutěž o školní pomůcky!

Půjčka7 recenze Půjčka7 recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

akce Back to school (zpět do školy) platí pro každého!

Akci Půjčka7 se můžete zúčastnit ať už jste dlouholetý věrný klient nebo o této společnosti slyšíte teprve poprvé. Stejně jako samotná soutěž o GPS lokátor a školní pomůcky se všech klientů týká také sleva ve výši 50 % na veškeré možnosti úvěru. To znamená, že pokud si vezmete půjčku 15 000 na 28 dní, zaplatíte za ni pouze polovinu (to znamená například místo 4 297 korun pouze 2 148 Kč).

Slevu získáte tak, že při výběru parametrů svého budoucího úvěru do kolonky „slevový kód“ zadáte BK50 nebo BH50. Slevu poté můžete čerpat při splacení úvěru. Pozor, tuto slevovou akci můžete využít pouze v případě řádného a včasného splacení. Na prodloužené úvěry či při zpožděné splátky sleva neplatí.

A jak se zúčastnit samotné soutěže? To je dokonce ještě jednodušší. Do slosování se totiž zařadí naprosto každý, kdo si u Půjčka7 vezme minimálně jednu půjčku do konce letošního září (30. 9. 2018). Slosování o aktovku plnou školního vybavení a o hodinky s GPS lokátorem proběhne následující den, 1. října 2018.

Přejeme vám hodně štěstí!

 

Přidat komentář

##     ## #### ##    ## ##    ## ######## 
###   ###  ##  ##   ##   ##  ##       ##  
#### ####  ##  ##  ##     ####       ##   
## ### ##  ##  #####       ##       ##    
##     ##  ##  ##  ##      ##      ##     
##     ##  ##  ##   ##     ##     ##      
##     ## #### ##    ##    ##    ######## 

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře