Tommy Stachi vás odmění za řádné splácení. Získejte až 100 % úroků zpět

Start nového roku je většinou spojen s odvážnými předsevzetími a velkými plány. I ty nejlepší nápady však mohou ztroskotat. Děje se tak hlavně kvůli nedostatku financí. Nenechte se zastavit. Letos vsaďte na půjčku Tommy Stachi. V rámci akce 100 % úroků zpět vás odmění za řádné splácení. Ušetřit tak můžete hezkou částku.

Tommy Stachi vás odmění za řádné splácení. Získejte až 100 % úroků zpět

Tommy stachi recenze Tommy stachi recenze Vyplnit žádost

Přídej k porovnání

Proč zvolit právě Tommy Stachi?

Společnost Tommy Stachi funguje na trhu již 14 let a nzbízí spotřebitelské úvěry. Za tu dobu využilo jejich služeb více než 50 000 spokojených klientů. Ti si na společnosti cení hlavně individuálního přístupu a transparentních pravidel. Můžete zapomenout na malá písmena a nepřehledné smlouvy. U Tommy Stachi je smlouva o půjčce jasná a neměnná. Pokud přeci jen nebudete něčemu rozumět, vše vám rádi vysvětlí.

Zažádejte si o půjčku

Tommy Stachi vám nabízí hned dvě možnosti, jak si půjčit. Můžete si domluvit osobní schůzku na kamenné pobočce v Praze a nebo si podat žádost přes internet.

Jak na online žádost?

Půjčku vyřídíte podle našeho návodu rychle, bezpečně a online.

  • Vyplňte nezávazný formulář nebo rovnou zavolejte.
  • Obratem vás kontaktuje zákaznické centrum.
  • Domluvíte se na detailech půjčky.
  • E-mailem nebo poštou zašlete dokumenty, na kterých se domluvíte s operátorem.
  • Společnost ověří vaši bonitu a takzvaně vás oskóruje.
  • Sepíší pro vás návrh smlouvy o půjčce.
  • Smlouvu vám zdarma přiveze k podpisu kurýr.
  • Peníze vám přijdou na účet a můžete se pustit do realizace vašich novoročních plánů.

Akce až 100 % úroků zpět

Po celý rok 2019 vás navíc Tommy Stachi odmění za včasné splácení a vrátí vám až 100 % úroků zpět. Akce platí jak pro nové klienty, tak pro stávající zákazníky. Podmínkou pro čerpání akce je řádné a doplacení úvěru. Všechny splátky musí být uhrazeny řádně a včas.

Parametry půjčky

  • od 10 000 Kč do 150 000 Kč
  • Splatnost 12 – 60 měsíců
  • Úrok od 0 % p.a. a RPSN od 12,8 %

Podmínky akce:

  • Akce se mohou účastnit pouze plně svéprávné fyzické osoby starší 21 let.
  • Akce se vztahuje na všechny produkty společnosti.
  • Je nutné řádně a včas splatit celý úvěr.
  • Vrácení zaplacených úroků je možné po podání písemné žádosti.
  • Konkrétní výše vrácených úroků záleží na včasném splácení, na typu finančního produktu a na pozici v tzv. Kariérním řádu společnosti Tommy Stachi. Pokud řádně splácíte a uzavřete se společností novou smlouvu o zápůjčce, vaše pozice v Kariérním řádu stoupá.  Dosáhnete tak výhodnějších podmínek například při předčasném doplacení půjčky nebo refinancování.

Jak vypadá půjčka u Tommy Stachi, když využijete akce?

Pan Karel se chce pustit do opravy kuchyně. Spočítal si, že bude potřebovat 50 000 Kč. Zjistil, že Tommy Stachi nabízí akci 100 % úroků zpět a rozhodl se ji využít. Zvolil produkt VIP půjčka v hodnotě 50 000 Kč se splatností 60 měsíců. Měsíční splátka vyjde na 1587 Kč, fixní úroková sazba 10,98 % p.a. a RPSN 33,2 %. S půjčkou je spojen pravidelný měsíční administrativní poplatek 500 Kč. Pan Karel si splácení pečlivě naplánuje a zápůjčku splatí kompletně a včas. Celkově tedy zaplatí 95 198 Kč. Na vyžádání pak dostane zpět 100 % zaplacených úroků tj. částku 15 198 Kč, přičemž úrok bude činit 0 % p.a. a RPSN 27,7 %. Celková splatná částka činí 80 000 Kč, z toho celkové náklady zápůjčky činí 30 000 Kč.

Příklad při nesplnění či nevyužití akce

Co by se stalo, kdyby pan Karel neposílal splátky včas a porušil podmínky akce? Za stejných podmínek by celkově opět zaplatil 95 198 Kč, s tím rozdílem, že zaplacené úroky v hodnotě 15 198 Kč by zpět nedostal. Celkové náklady zápůjčky (celkový objem úroků + celkový administrativní poplatek) v tomto případě činí 45 198 Kč.

Reprezentativní příklady jasně ukazují, že s akcí TommyStachi můžete ušetřit pěknou sumu peněz. Pan Karel si letos užije vaření v nové kuchyni. Co máte v plánu změnit v novém roce vy? Skoro s každým nápadem vám pomůže společnost Tommy Stachi. Vyplňte nezávazný formulář a zjistěte o akci více.

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

########    ###    ########  #### ##    ## 
     ##    ## ##   ##     ##  ##  ##   ##  
    ##    ##   ##  ##     ##  ##  ##  ##   
   ##    ##     ## ########   ##  #####    
  ##     ######### ##   ##    ##  ##  ##   
 ##      ##     ## ##    ##   ##  ##   ##  
######## ##     ## ##     ## #### ##    ## 

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře