Rychlá nebankovní půjčka před výplatou jako ideální řešení finančních problémů

Potřebujete půjčku před výplatou nebo hledáte rychlé peníze ihned? Potom je tím pravým produktem pro vás právě mikropůjčka. Jedná se o rychlou půjčku několika stovek či tisíců korun s maximální dobou splatnosti většinou kolem 30 dní. Najít ji můžeme pod mnoha názvy. Rychlá půjčka online, půjčka do 10 minut nebo nejčastěji půjčka před výplatou. Co všechno o ní potřebujete vědět a na co si dát při čerpání mikropůjčky pozor?

Nejlepší nebankovní půjčky před výplatou

RYCHLÁ PŮJČKA – CO TO JE?

Mikropůjčka je typ nebankovního úvěru. Oproti spotřebitelskému úvěru se liší svými parametry. Nebankovní společnost vám v rámci mikropůjčky nepůjčí desetitisíce korun a ani ji nebudete splácet postupně, třeba dva roky, jak je u klasických půjček zvykem. Mikropůjčka je opakem spotřebitelského úvěru.

V jejím rámci dostanete většinou maximálně 10 000 kč a splatit je můžete nejčastěji v jedné splátce po třiceti dnech. Některé společnosti, jsou to však výjimky, umožňují splátku rozdělit do dvou měsíců. To se však může nepříznivě projevit na ceně, protože stejně jako u ostatních půjček i u mikropůjčky platí, že čím déle splácíte, tím více za ni zaplatíte.

nebankovní PŮJČKA DO VÝPLATY PATŘÍ K NEJOBLÍBENĚJŠÍM TYPŮM ÚVĚRU

Pro své unikátní parametry patří právě mikropůjčka neboli půjčka před výplatou k nejoblíbenějším úvěrům vůbec. Její riziko je minimální a kromě toho právě půjčku do výplaty můžete často získat zdarma. Mnoho společností totiž nabízí jako reklamní tahák, jak k sobě nalákat nové klienty, velmi oblíbenou první půjčku zdarma, za kterou opravdu nezaplatíte vůbec nic.

To však rozhodně není ani zdaleka jediným důvodem, proč je mikropůjčka tak oblíbená. Čím si půjčka před výplatou získala srdce klientů i nebankovních společností?

  • Rychlost – peníze na účtu do 15 minut od podání žádosti na účet nebo kartu.
  • Pohodlí – žádost vyplníte online, nemusíte nikam chodit a nic podepisovat. Peníze jsou ihned na účet dlužníka.
  • Transparentnost – hned víte, kolik zaplatíte a nehrozí žádná změna úrokové sazby v průběhu splácení.
  • Možnost čerpání půjčky bez poplatků – společnosti často nabízejí u úvěrů tohoto typu první půjčku zdarma i měsíc.
  • Možnost SMS půjčky – pro získání mikropůjčky často nepotřebujete ani internet. Můžete o ni totiž požádat pouze prostřednictvím SMS.
  • Jistota – mikropůjčky jsou považovány za stejný produkt jako půjčka. Všechny finanční firmy jsou registrovány v registru u centrální banky a fungují na základě licence a zákona o půjčkách.
  • Dostupnost – rychlá půjčka je dostupná pro každého s jakýmkoli zdrojem příjmu. Přítomnost stálého zaměstnání a praxe není nutná. Pokud není možné platbu uhradit poplatku, můžete požádat o prodloužení.

JAK PŮJČKU PŘED VÝPLATOU ZÍSKAT A CO VŠE JE NUTNÉ SPLŇOVAT

Půjčky před výplatou je však ve své podstatě půjčka jako každá jiná. K tomu, abyste ji získali, musíte většinou splňovat většinu náležitostí, které se s půjčkami pojí. Přestože má každá nebankovní společnost své vlastní nároky na bonitu klientů i na jejich zaměstnanecký poměr či občanství, je téměř jisté, že pro její získání budete muset splňovat většinu následujících bodů:

  1. občanství nebo alespoň trvalé bydliště na území ČR,
  2. žádná exekuce či insolvence,
  3. pravidelný a prokazatelný trvalý příjem (důchod, HPP, OSVČ…),
  4. bez negativních záznamů v registrech dlužníků,
  5. vlastní bankovní účet a telefon,
  6. možnost poslat 1 Kč předem jako registrační poplatek.
Některé společnosti vyžadují ještě něco navíc, jiné se naopak spokojí pouze s trvalým bydlištěm v ČR a nějakou formou prokazatelného příjmu. Pokud si žádáte například o půjčku v hotovosti, nebudete potřebovat bankovní účet. Seznam dokumentů se také může lišit u krátkodobých půjček do výplaty do 30 dnů a u dlouhodobých.

KDO NABÍZÍ PŮJČKY DO VÝPLATY ihned?

V České republice je trh s mikropůjčkami poměrně velký. Přestože v roce 2018 se nabídka nebankovních společností výrazně ztenčila, stále zůstává na výběr několik desítek společností. Každá má svou specifickou nabídku. Některé poskytují vedle mikropůjčky dokonce i spotřebitelské úvěry. Nebankovní společnosti s půjčkami před výplatou se liší především nabídkou akcí a slev pro věrné i nové klienty a samozřejmě také úrokem a RPSN.

Rozdíl najdete také v maximální možné částce, kterou si můžete půjčit, i v době splatnosti. Nejčastější mikropůjčka je do 15 000 korun s dobou splatnosti po třiceti dnech. Výjimečně však můžete narazit také na mikropůjčku v řádech nižších desetitisíců korun s možností rozložit splatnost půjčky do do několika měsíců. Pokud si chcete v klidu projít všechny rychlé půjčky na našem trhu a najít si tak tu pravou právě pro vaše potřeby, podívejte se na naše srovnání mikropůjček, kde najdete u každé společnosti všechny její parametry od úroků a RPSN až po možné akce a slevy.

nebankovní Půjčka před výplatou ZAPLO na účet

Mikropůjčku Zaplo určitě znáte ať už z billboardů nebo dokonce televizních reklam. Jedná se o lotyšskou společnost, která je na českém trhu už od roku 2013. Oproti Amigoz má mnohem přívětivější podmínky. Mohou si ji totiž vzít všichni občasné ČR starší 18 let. Zaplo půjčuje stálým klientům až 30 000 korun s třicetidenní splatností. Kromě toho nabízí první půjčku zdarma pro nové klienty. Tu můžete čerpat až do částky 16 000 Kč.

  • Půjčka do 25 000 Kč.
  • První půjčka zdarma do 16 000 Kč na 30 dní.
  • Vhodná pro všechny starší 18 let.
  • Půjčka i se záznamem v registru.

Zaplo je půjčka se záznamem v registru a s minimem papírování. K jejímu získání budete potřebovat pouze občanku a potvrzení o zaměstnání a samozřejmě účet, na který vám v ideálním případě přijdou peníze do 15 minut od schválení žádosti.

Zaplo recenze Zaplo
Vyplnit žádost
 

Rychlá půjčka do výplaty od KAMALI vedle nesáhnete

Mikropůjčku Kamali poskytuje na trhu česká společnost Home Credit, která je u nás jednou z nejznámějších a nejstabilnějších společností na internetu. Kamali je jejich nová značka, která se věnuje primárně online peníze do výplaty. U Kamali si můžete půjčit až 20 000 korun, a to s velmi nízkým RPSN, které si tato společnost může dovolit díky svému primárnímu produktu. První půjčku zdarma můžete u Kamali získat zdarma a bez úroků.

  • Nízké RPSN.
  • První úvěr na 20 000 Kč.
  • Půjčka do 15 minut.

Přestože má Kamali v základu velmi výhodné RPSN, mikropůjčka se vám může zásadně prodražit v případě, že ji nezvládnete splatit včas. Poplatky za prodloužení splatnosti jsou zde totiž naopak velmi vysoké. Další nevýhodou půjčky do výplaty s názvem Kamali je nižší schvalovatelnost oproti konkurenčním mikropůjčkám.

Kamali recenze Kamali
Vyplnit žádost
 

Půjčky před výplatou CREDITON

Poslední na našem seznamu nejlepších nebankovních půjček do výplaty ihned na účet pro rok 2022 je půjčka CreditOn. Na našem trhu je už od roku 2011 a je vhodná pro zaměstnance i podnikatele. Stálí zákazníci si zde mohou před výplatou půjčit až 20 000 korun. První půjčka zdarma je pak až do 8 000 Kč.

  • První půjčka zdarma až 8 000 Kč.
  • Půjčka pro věrné klienty do 20 000 Kč.
  • Doba splatnosti 30 dní s možností prodloužení.
  • Vhodná půjčka pro podnikatele.

CreditOn umožňuje stálým zákazníkům vyřízení nové půjčky pouze zasláním SMS. Pokud vyplňujete žádost online, hned se dozvíte pravděpodobnost, se kterou úvěr získáte.

CreditOn recenze CreditOn
Vyplnit žádost
 

Poradna

P2P půjčka: jak investovat na platformě peer to peer a získat půjčky levněji

O možnosti půjčit si peníze od banky či nebankovní...

Refinancování půjčky je možné! V článku vám prozradíme, jak na to.

Stala se z vašeho kdysi výhodného úvěru přítěž? Nebo...

Co to je revolvingový úvěr? Zjistěte, zda je pro vás tím pravým řešením

Berete si úvěr poměrně často? Ještě nemáte první půjčku...

Refinancování hypotéky: vyplatí se hledat lepší podmínky v jiných bankách?

Bojíte se podmínek splácení hypotéky? Nabízejí nové...

Co je to RPSN aneb půjčujte si bezpečně

V procentu, které uvádí RPSN najdete hromadnou částku...

Přidat komentář

##      ##  #######  ######## ##    ## ##      ## 
##  ##  ## ##     ##    ##     ##  ##  ##  ##  ## 
##  ##  ## ##     ##    ##      ####   ##  ##  ## 
##  ##  ## ##     ##    ##       ##    ##  ##  ## 
##  ##  ## ##     ##    ##       ##    ##  ##  ## 
##  ##  ## ##     ##    ##       ##    ##  ##  ## 
 ###  ###   #######     ##       ##     ###  ###  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře