Tipy jak si bezpečně půjčit přes internet - strana 4


Vězení je přímá cesta k exekuci – jak se vyhnout nejhoršímu?

Dluhy ve vězení se mohou rychle nasčítat. Stačí zapomenout odhlásit například telefon a po návratu z vězení už na vás čeká exekuce. Informovanost budoucích vězňů ohledně financí a služeb je v ČR poměrně nízká, což nahrává právě exekutorům a všem ostatním, kdo z dluhů těží. Co všechno je potřeba před nástupem do výkonu trestu zařídit a jak se můžeme bránit nespravedlivým exekucím?


Apple Pay konečně v České republice

Na Apple Pay v České republice čekají „jablíčkáři“ už několik let. A letos se mají konečně dočkat. Tato platební služba od společnosti Apple vstoupí na český trh konečně na přelomu února a března. Na co se mohou majitelé iPhonu či iWatch těšit a kdo se naopak zlepšení služeb nedočká?


Půjčka na zimní dovolenou – užijte si lyžování bez starostí

Vánoce a oslavy nového roku patří každoročně k největším strašákům pro naši peněženku. Kdo se bez půjčení peněz přes vánoční svátky obejde, většinou začíná nový rok se značně pohublou peněženkou. Zvažujete-li, že si přeci jen peníze na zimní radovánky půjčíte, čtěte jaký typ půjčky zvolit a jak se neztratit v nepřeberné nabídce finančních produktů.


Co je to dluhová past a jak do ní nespadnout

Nemáte na splátku svého úvěru? To se může z různých důvodů stát každému. V takovém případě je nejdůležitější zachovat klid. Zapomenout na paniku a raději zjistit, jaké máte u vaší nebankovní společnosti možnosti odložení splátek a řešení podobných problémů.


7 tipů, jak získat peníze na začátek podnikání

Chcete začít podnikat a přemýšlíte, jak sehnat peníze? Narazili jste na díru na trhu, podnikatelský záměr je připraven, ale na účtu vám svítí nula? Nezoufejte. Máte širokou škálu možností, jak start podnikání financovat. Stačí si jen vybrat to správné řešení pro vás.


Je nebankovní úvěr pro podnikatele vhodné řešení pro vás?

Je nebankovní úvěr pro podnikatele vhodným řešení právě pro vás? Pokud potřebujete do vašeho podnikání napumpovat větší množství peněz, ale zároveň z nějakého důvodu nedosáhnete na bankovní úvěr, zvažte možnosti, které nabízejí nebankovní společnosti. Často můžete dosáhnout až na milionové částky. U některých typů úvěrů dokonce ani nemusíte ručit nemovitostí.


Mikropůjčka pro podnikatele – dejte pozor na nekalé praktiky

Mikropůjčka na podnikání je praktické a rychlé řešení v případě, že vás postihne neočekávaná událost. Ať už se jedná o zpoždění platby odběratelů či opravu důležitého stroje, mikropůjčka vaše podnikání podrží, když je třeba. Nese s sebou však také určitá rizika. Na co si dát pozor, když potřebujete podnikatelskou mikropůjčku? A proč rozhodně není vhodná pro obyčejné spotřebitele?


Mikropůjčka na podnikání – rychlá finanční záplata pro každý případ

Mikropůjčka je zvláštní druh úvěru, který nabízí možnost získat peníze snadno a rychle. Většinou se využívá pro specifické situace. Je na nízkou částku se splatností pár týdnů. Často je označována také jako půjčka před výplatou. Tušili jste, že je k dispozici také pro podnikatele? Jaké jsou její specifika a na co si dát pozor, když si chcete půjčit?


Jak bezpečně platit přes internet

Přestože je při platbách přes internet možné ušetřit často i ne úplně zanedbatelnou částku, občané Česka se tohoto způsobu finančních transakcí často obávají. Zvlášť, pokud se jedná o placení kartou přes internet. Obavy pramení nejen z nedostatku informací o internetových platbách, ale také z racionálního strachu o své údaje. Dneska si tak odpovíme na otázku, jak na internetu zaplatit bezpečně.


Nebankovní půjčka na Vánoce – na co si dát pozor a která je nejlepší?

Vánoce řeší většina z nás na dluh. Proč si odpírat vánoční pohodu, když je řešení špatné finanční situace doslova na dosah a ve velmi konkurenčním prostředí se společnosti předhánějí, která vám půjčí levněji?


Odložení splátek u nebankovních půjček je možné

Splácíte nebankovní půjčku a předem víte, že na další splátku nebudete mít peníze? Nebojte. Ať už máte spotřebitelský úvěr nebo mikropůjčku, pro váš problém existuje snadné řešení. V tomto případě je řešením žádost o odložení splátek. Jak na to?


Popularita internetového bankovnictví stále stoupá – co o něm nevíte?

Internetové bankovnictví už dávno vystrnadilo zastaralé složenky. Většinu finančních záležitostí jeho prostřednictvím můžeme dnes vyřešit z jakéhokoliv místa s připojením k internetu. Včetně splátek nebankovních půjček. Přitom se ještě před ne tak mnoha lety jednalo o okrajovou záležitost pro pár nadšenců, u které nikdo takový vzestup nečekal. Jak je to však s bezpečností online bankovnictví a jak si získalo dnešní popularitu?


Insolvence neboli oddlužení prostřednictvím osobního bankrotu

Prostřednictvím insolvence se můžete i z nejhorší dluhové pasti dostat během pěti let. Osobní bankrot má však svá přísná pravidla a podmínky, na které každý nedosáhne. Začátkem roku 2018 však prošel zákon, který dlužníkům cestu k insolvenci a tím i ke klidnému spánku bez strachu z nečekané návštěvy exekutora, trochu usnadňuje.


Nebankovní půjčka a úroková sazba – jak se neztratit v termínech?

Víte, že roční úroková sazba už vám o vaší nebankovní půjčce neprozradí téměř nic? A vůbec nesejde na tom, jestli se jedná o mikropůjčku nebo o půjčku na splátky. Úroková sazba tak jako tak většinou ukazuje pouze zlomek toho, co za nebankovní půjčku zaplatíte, přesto se jedná o poměrně důležitý termín, se kterým se setkáte u každého úvěru. Pojďme se na úroky u nebankovních půjček podívat pěkně zblízka.


Americká hypotéka vs klasická hypotéka - 4 hlavní rozdíly

ČNB v říjnu utáhla šrouby klasickým hypotékám a dnes na ni tak dosáhne málokdo. Získat půjčku na rekonstrukci nebo dokonce nové bydlení je pro mnoho lidí téměř nemožné. Naštěstí se nám nabízí také americká hypotéka. Chcete zjistit čtyři hlavní body, ve kterých se tyto dvě možnosti úvěrů liší?