Půjčka na zimní dovolenou – užijte si lyžování bez starostí

Chcete dopřát sobě a svým blízkým lyžování na čerstvém prašanu, teplý punč v baru pod sjezdovkou a příjemné večery u krbu? Zároveň však už předem tušíte, že rozpočet bude trochu napjatý? Pojistěte si pohodu na zimní dovolené půjčkou. Není na škodu mít v peněžence o pár tisíc navíc. Je to jistota.

Půjčka na zimní dovolenou – užijte si lyžování bez starostí

Kolik zaplatíte za zimní radovánky?

Ceny zimních dovolených bohužel rok od roku stoupají. Zdražuje se nejen ubytování, ale například také skipassy. Většina skiareálů v Alpách na letošní sezónu zvýšila ceny skipasů o dvě až tři procenta. Střediska jsou nucena stále investovat do modernizace a nových vleků. To se pak samozřejmě odráží na cenách. V Rakousku se ceny za jeden den lyžování pohybují od 50 € do 55 €. V Itálii můžete za jednodenní skipass zaplatit až 56 €. Nejdražší zimní dovolená vás čeká pravděpodobně ve Švýcarsku. Ve středisku Arosa Lenzerheide vyjde denní skipass na 75 švýcarských franků, což je v přepočtu asi 1680 Kč.

Chystáte se lyžovat v Česku?

U nás ceny začínají zhruba na 500 Kč za jednodenní permanentku. Pokud chcete ušetřit, zjistěte si, zda je možné skipassy nakoupit v samoobslužné pokladně či předem na internetu. Můžete je tak sehnat až o 15 % levněji.

Kdy je vhodné si na zimní dovolenou půjčit?

  • Váš rozpočet na dovolenou je napjatý. Víte, že s penězi vyjdete, pokud se ovšem nestane nic neočekávaného. Hlavně pokud jedete do zahraničí, vsaďte na jistotu a vyřiďte si před odjezdem mikropůjčku. Jednotlivé společnosti se kvůli vysoké konkurenci předhánějí a tak máte možnost získat finance úplně zdarma, s RPSN 0%. Jak na to? Přečtěte si článek Co je mikropůjčka? a využijte náš srovnávač půjček.
  • Dovolenou už máte rezervovanou a naplánovanou, ale zastihly vás nenadálé výdaje.  Ať už šlo o rozbitou pračku nebo nesprávně naplánovaný rozpočet na vánoční dárky, určitě nenechte špatnou náhodu, aby vám zkazila dovolenou.
  • Jde o lyžařský kurz pro vaši ratolest. „Lyžák“ je zlom v životě každého školáka. Nejde jen o zimní radovánky, týden na horách také utužuje kolektiv, dává vzniknout prvním láskám a nezapomenutelným zážitkům, které se budou ve třídě diskutovat minimálně do letních prázdnin.
  • Těsně před dovolenou zjistíte, že část vašeho lyžařského vybavení je nefunkční. V tomhle případě potřebujete půjčku hlavně rychle. Určitě však nejednejte zbrkle. Vyplatí se pečlivě přečíst podmínky, zjistit RPSN půjčky a data splatnosti. Všemi nástrahami vás provede článek Rychlá půjčka pro nečekané situace.

Zvolit mikropůjčku nebo spotřebitelský úvěr? 

Nebankovní společnosti nabízejí širokou škálu možností. Pokud vám stačí na pokrytí vaší zimní dovolené jen pár tisícikorun, zvažte mikropůjčku. Často mezi nabídkami můžete najít možnost čerpat půjčku zdarma. Další výhodou je, že můžete mít peníze na účtu již do pár minut od odeslání žádosti. Pro čerpání některých mikropůjček ani bankovní účet nepotřebujete. Například půjčka Kamali nabízí možnost vyzvednutí peněz na více než 4000 místech, kde je terminál SAZKA.

Kamali recenze Kamali
Vyplnit žádost

Spotřebitelský úvěr je naopak vhodný na větší výdaje. Kde sehnat ten nejvýhodnější? Inspirujte se naším lednovým žebříčkem nejlepších spotřebitelských úvěrů. První místo zaujímá Zonky, která spadá pod společnost Home Credit. Funguje na principu peer-to-peer neboli person to person. Znamená to, že si peníze půjčujete přímo od lidí. Na Zonky se tak setkávají investoři a žadatelé o drobné půjčky a uzavírají mezi sebou platné smlouvy o půjčkách.

Zonky recenze Zonky
Vyplnit žádost

Půjčit si můžete odkudkoli a vyjde vás to levněji než v bance. Nemusíte se bát skrytých poplatků a navíc můžete peníze kdykoliv splatit dřív.

Jak může vaše půjčka na zimní dovolenou vypadat?

Pan Karel za dva dny odjíždí s rodinou na lyže. Při balení s manželkou zjistili, že jejich nejmladší syn vyrostl a na lyžařské bundě jsou mu krátké rukávy. Rozhodně bude potřeba koupit novou bundu. Pan Karel se rozhodl, že raději investuje do kvalitnější nepromokavé bundy. Protože už však většinu svých dostupných financí pro tento měsíc investoval do pobytu na horách, zvolí rychlou mikropůjčku. Prohlédne si srovnání nebankovních mikropůjček pro měsíc leden a zjistí, že mezi nejlépe hodnocenými je půjčka Ferratum. Ta od 1.1. 2019 až do odvolání nabízí pro nové klienty první půjčku zdarma. Pan Karel ještě jejich služeb nevyužil. Proto mu u půjčky prvních 30 dnů nebudou účtovány denní úroky, ani poplatek za čerpání. Karel má v plánu půjčku splatit hned, jak mu dorazí na účet výplata. Peníze vrátí do třiceti dnů a tak společnosti zaplatí přesně takovou částku, jakou si půjčil.

Ferratum recenze Ferratum
Vyplnit žádost

Karel bude mít peníze do druhého dne na účtu a může se synem vyrazit na nákup nové bundy. Hned po výplatě půjčku splatí a nebude muset platit žádné úroky a poplatky. Půjčku bude mít zdarma.

Použijte i vy srovnávač nebankovních půjček a ulovte si tu nejvýhodnější půjčku na zimní dovolenou.

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

 #######  ######## ########  ##    ##  #######  
##     ## ##       ##     ##  ##  ##  ##     ## 
##     ## ##       ##     ##   ####   ##     ## 
##     ## ######   ##     ##    ##    ##     ## 
##  ## ## ##       ##     ##    ##    ##  ## ## 
##    ##  ##       ##     ##    ##    ##    ##  
 ##### ## ######## ########     ##     ##### ## 

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře