Tipy jak si bezpečně půjčit přes internet - strana 2


Ztratili jste práci? Zjistěte, jak hospodařit s penězi

Ztráta zaměstnání je často psychicky náročná událost sama o sobě. A co teprve v případě, kdy vám dýchají na záda dluhy nebo splátky půjček. Pusťte se do řešení problému s chladnou hlavou a zvládněte finance v nezaměstnanosti bez stresu a nervozity. Poradíme vám, jak na to.


Chcete ušetřit tisíce? Použijte srovnávač půjček

Ať už potřebujete půjčit pár tisíc a nebo sháníte miliony na nové bydlení, srovnávat jednotlivé nabídky se vyplatí. Z průzkumu organizace Člověk v tísni vyplynulo, že výběrem vhodného poskytovatele úvěru, můžete ušetřit až desítky tisíc. Čtěte, které nebankovní společnosti obsadily v žebříčku první příčky.


Jak jednoduše vypočítat úroky z úvěru?

Při výběru poskytovatele úvěru hraje výše úroků velkou roli. Srovnat jednotlivé nabídky mezi sebou však není vůbec jednoduché. Sice se nabízí možnost využít úvěrových kalkulaček, ty však na některých webech chybí. Jinde zase mohou být výpočty nepřesné. Jak z toho ven? Spočítejte výši úroků snadno a rychle svépomocí.


Víme, které rychlé půjčky nad 10 tisíc jsou ty nejlepší

Občas se stane, že vás zaskočí neočekávané finanční výdaje. Nejčastěji dochází k tomu, že si vezmete nevýhodnou půjčku. Nemáte čas procházet nepřeberné množství nabídek a potřebujete peníze ihned. Které rychlé půjčky nad 10 tisíc jsou nejvýhodnější? A které budete mít na účtu nejrychleji?


Kolik stojí svatba? Vyplatí se vzít si půjčku na svatbu?

Váše svatba se blíží mílovými kroky? Nezapomeňte s partnerem vyřešit otázky ohledně financí. Předejdete tak zbytečným hádkám a problémům. Zjistěte, co všechno musíte vyřešit před svatbou, kolik vás může stát a zda se vyplatí vzít si na ni půjčku.


Jak se vyznat ve smlouvě o půjčce?

Zaměřujete se při výběru půjčky hlavně na úrokovou sazbu a RPSN? Nenechte se napálit a při rozhodování si vezměte k ruce také smluvní dokumentaci. Prozradíme vám, které společnosti v přehlednosti dokumentace vedou a co nesmí ve smlouvě v žádném případě chybět.


Půjčka pro problémové klienty – kde ji získat?

Půjčka pro problémové klienty je čím dál tím vzácnějším produktem. Přísné regulace nebankovního trhu společnostem nařizují své potenciální zákazníky prověřit a půjčovat pouze těm, kdo mají prokazatelně na splácení. Pojďte se podívat, jak půjčku pro problémové klienty získat.


5 nejlepších půjček před výplatou

Hledáte půjčku před výplatou na pokrytí nečekaného výdaje, nebo na srovnání příjmů do konce měsíce, a nedaří se vám v obrovské nabídce mikropůjček zorientovat? Právě pro vás jsme vybrali pět nejlepších půjček před výplatou, které pokryjí všechny vaše potřebné náklady.


Jak odhalit neférovou půjčku?

Myslíte, že v dnešní době už na nebankovním finančním trhu na nepoctivce nenarazíte? I přes nový zákon o spotřebitelském úvěru a dostatek informací i recenzí se stále může stát, že si vezmete nevýhodnou půjčku. Na trhu totiž pořád figurují společnosti, které chtějí vydělat na pokutách z prodlení a sankcích. Čtěte, jak je odhalit.


Půjčka na směnku – vyplatí se po ní sáhnout?

Půjčka na směnku od soukromníka je jednou z posledních možností, ke kterým se uchylují lidé, jimž nechce půjčit banka ani nebankovní společnost. Půjčka na směnku v hotovosti je lákavá. Stačí podepsat kus papíru a obratem dostanete peníze. Ve skutečnosti se však jedná o velmi rizikovou záležitost, která vám může zničit život.


Půjčka na bydlení: Jak zvolit správný typ půjčky na bydlení

Rádi byste si začali zařizovat vlastní bydlení, ale brzdí vás prázdná peněženka? Pokud si chcete koupit dům nebo byt, v dnešní době se bez půjčených financí těžko obejdete. Možností máte několik. Pro začátek je dobré zvolit ten správný typ půjčky.


Půjčka na ruku – kde ji sehnat a jaká jsou její rizika?

Sehnat půjčku na ruku je čím dál tím těžší. Přestože se jedná o oblíbený produkt, pro nebankovní společnosti je jednodušší nabídnout a zprostředkovat online půjčku na účet. Dnes zůstává několik posledních nebankovních společností, které půjčku na ruku nabízejí. Kde ji sehnat bezpečně a jak se vyhnout rizikům, která jsou s půjčkou na ruku spojená?


6 nejlepších půjček pro podnikatele, které získáte snadno a rychle

Půjček pro podnikatele je rovnou několik druhů. V článku 6 nejlepších půjček pro podnikatele vám doporučíme několik ověřených nebankovní společnosti, které nabízejí půjčku na rozjezd podnikání, ale také na pokrytí menších nečekaných výdajů.


Mohu získat půjčku před výplatou bez převodu koruny na účet?

Potřebujete půjčku do 15 minut a nechcete platit korunu předem, aby se žádost zbytečně neprotahovala, nebo jen prostě nemáte bankovní účet na vaše jméno? Kde všude si můžete vzít mikropůjčku bez koruny na účet?


Pomoc při zadlužení - zdědění dluhu

Média nás často straší tím, že nám může zaklepat exekutor na dveře, aniž bychom měli jakékoliv dluhy. Stačí nešťastné dědictví a o hromadu starostí je postaráno. Toho se však bát vůbec nemusíte. Dědictví dluhů můžete odmítnout, ale také se s nimi poměrně snadno vypořádat.