6 nejlepších půjček pro podnikatele, které získáte snadno a rychle

Najít férovou půjčku pro podnikatele se občas může zdát skoro nemožné. Banky od podnikatelů dávají často raději ruce pryč úplně a ani u nebankovních společností to nemají podnikatelé nejjednodušší. Proto jsme pro vás vybrali 6 nebankovních společností, u kterých si můžete vzít půjčku pro podnikatele s minimem papírování a beze strachu z neférového jednání či nepřiměřených poplatků.

6 nejlepších půjček pro podnikatele, které získáte snadno a rychle

Tři nejlepší americké hypotéky pro podnikatele

Americká hypotéka je ideálním řešení podnikatelské půjčky, pokud potřebujete větší obnos na rozjezd podnikání nebo pokud se chcete posunout ve svém businessu dále, ale chybí vám potřebné finance. Americkou hypotéku můžete čerpat i v řádech milionů a od klasické půjčky se liší celkem nízkým RPSN, které je možné, protože za tuto půjčku ručíte nemovitostí – ať už svou osobní, například barákem, nebo svými podnikatelskými prostory. Které americké hypotéky jsou tedy pro podnikatele nejlepší?

Hypopůjčka Business

Neúčelový podnikatelský úvěr se zástavou nemovitosti od společnosti Hypopůjčka můžete čerpat až do tří milionů korun s nejdelší dobou splácení 20 let. Tato podnikatelská půjčka je ideální na rozjezd podnikání, ale i na rozšíření vašeho stávajícího podniku. Pokud se podíváme na reprezentativní příklad, tak při největší možné částce s dvacetiletou dobou splácení budeme měsíčně platit 34 737 korun s RPSN 13,60 %. Dohromady pak za dobu dvaceti let za americkou hypotéku od Hypopůjčky zaplatíte 8 336 880 korun. Pokud byste si půjčili 700 000 korun na 15 let, splatíte s úrokovou sazbou 9,9 % 1 614 060 korun s měsíční splátkou 8 972 Kč.

U Hypopůjčky není třeba dokládání příjmů ani účelu. K získání této americké hypotéky budete potřebovat pouze svou nemovitost, se kterou máte právo ručit.

Podnikatelský úvěr od Finemoney

I Finemoney nabízí americkou hypotéku na míru podnikatelům. A to jak začínajícím, tak těm, kteří už jsou ve svém oboru zaběhlí. Tato společnost vám na vaše podnikatelské záměry půjčí až 50 000 000 korun – jako u ostatních půjček tohoto typu však záleží především na ceně nemovitosti, kterou budete za půjčku ručit. Nejdelší doba splatnosti jakékoliv půjčky u Finemoney je pak 15 let. Pokud si zvolíte podobnou půjčku jako v prvním případě, to znamená 700 000 korun s 15letou dobou splatnosti, budete mít podle reprezentativního příkladu o trošku nižší měsíční splátku, konkrétně 8 401 korun. RPSN se u podnikatelského úvěru pohybuje kolem 8,72 %. Stejně jako maximální částka, kterou u této společnosti získáte, se i ostatní podmínky a parametry podnikatelské půjčky počítají na základě vaší bonity a především nemovitosti.

Úvěr pro živnostníky a podnikatele od Acema

Skvělou nabídku na rozjezd podnikání má také společnost Acema – úrok této půjčky začíná už na 4,9 %. Firmám s dlouholetou historií Acema nabízí dokonce podnikatelský úvěr až 15 000 000 korun bez zajištění nemovitostí se schválením do 48 hodin. Pokud vaše firma nemá dostatečně dlouhou historii nebo se rozhodnete čerpat vyšší částku, můžete si zvolit úvěr se zajištěním nemovitostí do 50 000 000 korun. Třetí možnost, kterou Acema podnikatelům nabízí, je úvěr zajištěný movitým majetkem, který můžete čerpat až do 10 000 000 Kč.

Pokud se podíváme na podobný příklad jako u předchozích půjček, to znamená 700 000 korun na 15 let, budete měsíčně splácet pouze 6 418 korun. Jako reprezentativní RPSN Acema uvádí 16,13 %. U všech příkladů, které zde uvádíme, je však nutné mít neustále na mysli, že se jedná o možnosti pro lidi s dokonalou bonitou a skvělou nemovitostí. Všechny společnosti posuzují žádosti individuálně a individuálně vám také nastaví podmínky a úrok.

Tři nejlepší mikropůjčky pro podnikatele

Nejen fyzické osoby, ale i podnikatelé se občas dostanou do situace, kdy potřebují zaplatit nečekaný výdaj, ale není z čeho. Ať už kvůli nezaplacené faktuře nebo velmi nákladnému měsíci už zkrátka není z čeho brát. Proto jsou tu mikropůjčky i pro podnikatele a živnostníky, které jim s nečekanou situací pomohou. Tyto rychlé půjčky většinou nabízejí stejné podmínky pro podnikatele i zaměstnance, takže se nemusíte bát, že byste za úvěr zaplatili zbytečně více. Jako v ostatních případech i zde záleží především na vaší celkové bonitě.

  1. Půjčka7
    Jednou z oblíbených mikropůjček pro podnikatele je právě Půjčka7. U této společnosti si můžete půjčit až 15 000 korun, a to bez ručitele i účelu. Nejdelší doba splatnosti u Půjčka7 je 28 dní s možností prodloužení – samozřejmě za poplatek. Pokud si zde půjčíte 6 000 korun s nejdelší dobou splatnosti, zaplatíte při RPSN 4458,30 % dohromady 8 042 Kč. Půjčka7 však často nabízí slevové akce a soutěže, výsledná cena této půjčky pro podnikatele tak může být i výrazně nižší.
  2. CreditStar
    CreditStar je pro podnikatele ideální volbou. Na rozdíl od ostatních mikropůjček, u CreditStar si můžete půjčit až 19 000 korun s tříměsíční dobou splatnosti. Ať už žádáte poprvé nebo poněkolikáté, peníze budete mít na účtu během pár minut. Při první žádosti vás zdrží pouze vyplňování formalitek, které vám však nezabere více než 5 minut. Pokud si u CreditStar půjčíte jako nový klient 7 000 korun s 28denní splatností, zaplatíte celkem 8 764 korun. RPSN je u této půjčky 1 732,08 %.
  3. ViaSMS
    Oblíbená SMS půjčka ViaSMS nabídne novým klientům maximálně 8 000 korun, stálí klienti si mohou přes zprávu půjčit až 30 000. V případě první půjčky nezaplatíte nic navíc. ViaSMS totiž nabízí první půjčku zdarma, i proto je ideálním řešením právě pro podnikatele. Při opakované půjčce počítejte při 30denní splatnosti s RPSN 1270 %.

Čím se liší půjčka pro podnikatele od klasické půjčky?

Půjčka pro fyzické osoby je obvykle založená na vašem příjmu, který často dokazujete prostřednictvím výplatních pásek. Společnosti často chtějí kromě vašich příjmů chtějí znát také informace o délce vašeho zaměstnání i o smluvním úvazku, protože to všechno má vliv na bonitu fyzických osob. U podnikatelů je třeba ověřovat bonitu i příjem lehce odlišně a je zde větší riziko, že bude vymáhání peněz na podnikateli o něco náročnější. I proto jsou půjčky pro podnikatele často dražší či hůře dostupné.

Nebankovní společnosti už si však všimli, že je dnes podnikatelů čím dál tím více a rychle se přizpůsobují jejich potřebám, takže už se nemusíte bát, že máte jako živnostník či majitel firmy smůlu a na všechno si budete muset vlastnoručně vydělat.

Poradna

P2P půjčka: jak investovat na platformě peer to peer a získat půjčky levněji

O možnosti půjčit si peníze od banky či nebankovní...

Refinancování půjčky je možné! V článku vám prozradíme, jak na to.

Stala se z vašeho kdysi výhodného úvěru přítěž? Nebo...

Co to je revolvingový úvěr? Zjistěte, zda je pro vás tím pravým řešením

Berete si úvěr poměrně často? Ještě nemáte první půjčku...

Refinancování hypotéky: vyplatí se hledat lepší podmínky v jiných bankách?

Bojíte se podmínek splácení hypotéky? Nabízejí nové...

Co je to RPSN aneb půjčujte si bezpečně

V procentu, které uvádí RPSN najdete hromadnou částku...

Rychlá nebankovní půjčka před výplatou jako ideální řešení finančních problémů

Potřebujete půjčku před výplatou nebo hledáte rychlé...

Srovnání Amerických hypoték - květen 2019

Přidat komentář

 ######  #### ##     ## #### ##    ## 
##    ##  ##  ###   ###  ##  ##   ##  
##        ##  #### ####  ##  ##  ##   
##        ##  ## ### ##  ##  #####    
##        ##  ##     ##  ##  ##  ##   
##    ##  ##  ##     ##  ##  ##   ##  
 ######  #### ##     ## #### ##    ## 

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře