5 nejlepších půjček před výplatou

Potřebujete nečekaně zaplatit nedoplatek za energie, opravit auto nebo koupit novou ledničku, protože vás ta stará v nejhorší okamžik zradila? Půjčka je řešením každé nenadále situace, které může potkat každého z nás. Nejtěžší je vybrat tu pravou možnost s ideálními podmínkami, která splňuje současně všechny naše požadavky i zásady zodpovědného půjčování. Proto jsme se podívali na pět nejlepších SMS půjček před výplatou, na které se můžete kdykoliv spolehnout.

Půjčka před výplatou - 5 nejlepších půjček před výplatou

ViaSMS - nebankovní půjčka do 8 000 Kč s dobou splatnosti do 30 dní!

Via SMS recenze Via SMS
Vyplnit žádost

Naším favoritem je bezesporu nebankovní společnost ViaSMS. Pokud jste si u této společnosti v minulosti ještě půjčku nebrali, nemůžete o ni požádat prostřednictvím SMS. Na druhou stranu můžete pohodlně získat první půjčku zdarma. Maximální částka, kterou ViaSMS nabízí, je 8 000 korun s dobou splatnosti v rozmezí sedmi až třiceti dní. Minimální částka, kterou vám půjčí, je pouhá stokoruna. Pokud se tak ocitnete v zoufalé situaci před výplatou, kdy nemáte na jídlo, můžete tuto nabídku využít a obratem po přijetí peněz peníze společnosti vrátit. Půjčka ViaSMS je bez registrů a je tak vhodná i pro problémové klienty, kteří mají u jiných společností problém úvěr získat.

Pokud si budete brát další půjčku, už o ni můžete požádat rychle prostřednictvím SMS. Při třicetidenní půjčce při čerpání 3 000 korun 3 720 Kč. Pokud společnost doporučíte svým známým, můžete i při opakované půjčce získat zajímavé slevy.

Půjčka7 - rychlá půjčka do 15 minut na účet

Půjčka7 recenze Půjčka7
Vyplnit žádost

Další nebankovní půjčka, kterou vám můžeme z vlastních zkušeností opravdu doporučit, je Půjčka7, kterou provozuje Kontext Trade International. Co všechno tato společnost nabízí?

  • Půjčka do 15 minut,
  • půjčka bez ručení a ručitele,
  • časté soutěže a slevové akce,
  • splatnost v rozmezí 7 až 28 dní,
  • při zadání kódu PRVNI2019 první půjčku zdarma,
  • možnost prodloužení splatnosti,
  • věrnostní program pro stálé klienty,
  • peníze do 15 minut na účtu.

Jak vidíte, Půjčka7 toho má dost co nabídnout, a to jak novým, tak i stávajícím klientům. Pro časté klienty jsou pak velmi zajímavé pravidelné akce a soutěže, které společnost pořádá. Společně s půjčkou tak často můžete získat například wellness pobyt pro dva či mobilní telefon. RPSN této půjčky se při 28denní splatnosti pohybuje kolem 3 500 %, první půjčku však můžete získat zdarma a věrní klienti se zase mohou spolehnout na věrnostní program, se kterým mohou zaplatit výrazně méně.

Amigoz - kratkodobá půjčka až do 45 tisíc

Amigoz funguje jako klasická mikropůjčka, můžete si zde však půjčit až 45 tisíc na dobu 365 dní. Kromě toho ale také tato společnost nabízí půjčku ve výši 1000 korun, kterou můžete splácet buď za 7 dní nebo během jednoho měsíce v jediné splátce, nebo si splácení rozložit až do třech měsíců. Právě proto je i Amigoz mezi našimi favority v řadě půjček před výplatou. Nemusíte se bát, že hned potom, co vám výplata přijde, zaplatíte většinu na splátku a můžete si brát rovnou novou půjčku. Amigoz právě kvůli takovým případům nabízí možnost rozložit si splácení individuálně na základě vašich potřeb.

A co Amigoz nabízí?

  • RPSN v rozmezí 157 až 508 %,
  • možnost splácení až 12 měsíců, na základě výše půjčky,
  • mikropůjčku se splátkami rozdělenými do několika měsíců,
  • půjčka do 15 minut,
  • nepotřebujete záruku ani ručitele,
  • možnost předčasného splacení.

Na rozdíl od předchozích společností z našeho žebříčku Amigoz nenabízí první půjčku zdarma, můžete si tu však vzít výrazně vyšší částku s možností individuálního splácení, což z ní dělá mezi mikropůjčkami jedinečnou možnost, kterou byste rozhodně neměli při výběru nebankovní půjčky přehlédnout.

CreditStar - první půjčka zdarma a na cokoliv

Creditstar recenze Creditstar
Vyplnit žádost

Stejně jako Amigoz, i CreditStar nabízí dlouhodobější splácení vašeho úvěru. V tomto případě si můžete vzít půjčku v rozmezí jednoho až devatenácti tisíc korun s možností rozdělit si splácení do tří měsíců. Protože si zde můžete půjčit pouze nižší částku, CreditStar momentálně nabízí možnost čerpat vaši první půjčku zdarma, což znamená, že na poplatcích a úrocích neutratíte ani korunu. To však platí pouze v případě jednorázové splatnosti do 30 dní a do maximální čerpané částky ve výši 7 000 korun. S čím počítat při čerpání půjčky CreditStar?

  • Půjčka bez ručení a ručitele,
  • půjčka na cokoliv,
  • první půjčka zdarma,
  • člen české Fintech asociace,
  • individuální přístup,
  • možnost více splátek.

CreditStar kromě toho všeho nabízí také velmi přehlednou žádost, kterou vyplníte v řádu pár minut. Jako u většiny mikropůjček, ani zde si nemusíte dělat těžkou hlavu s přemírou administrativy. Stačí vyfotit vaši občanku a potvrzení o příjmu, a to na stránku nahrát. Pak už jen počkáte na schválení žádosti a na své peníze, které můžete použít na cokoliv.

Zaplo.cz - peníze ihned na účet a první půjčka zdarma

Zaplo recenze Zaplo
Vyplnit žádost

V Česku velmi oblíbená půjčka, kterou jistě znáte i z televizních reklam. Největší výhodou Zaplo je první půjčka zdarma a možnost čerpání financí až do 16 000 korun, což je částka, kterou vám většina mikropůjček s nižším RPSN nenabídne. Kromě toho Zaplo nabízí podobně jako konkurence téměř okamžité vyřízení vaší žádosti a převod peněz ihned. Co všechno Zaplo nabízí dál?

  • Půjčka v hotovosti s možností vyzvednutí peněz v trafice GECO,
  • první půjčka zdarma,
  • maximálně 30denní doba splatnosti,
  • nižší RPSN i při opakované půjčce,
  • po druhé půjčce možnost čerpat až 16 000 korun,
  • finanční produkt roku 2018 v kategorii mikropůjček,
  • schvalování půjček i o víkendu.

Bohatá nabídka kratkodobých půjček online je pro trh skvělou zprávou

Přestože se v minulém roku nabídka mikropůjček rázně ztenčila vinou nutnosti vlastnit k poskytování úvěrů licenci od ČNB, výběr na trhu půjček před výplatou je stále velmi bohatý. Dnes už však klientům nestačí nabídnou půjčku bez registrů, aby se nahrnul dostatek zájemců, kteří firmu uživí. Proto se nebankovní společnosti předhánění v nabídce bonusů a slev, což je pro klienty samozřejmě tou nejlepší možností. Doufejme, že i nadále tento trend vytrvá, protože na něm vyhrajete především vy – poctiví klienti, kteří používají nebankovní půjčky jako řešení nenadálých situací.

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Poradna

P2P půjčka: jak investovat na platformě peer to peer a získat půjčky levněji

O možnosti půjčit si peníze od banky či nebankovní...

Refinancování půjčky je možné! V článku vám prozradíme, jak na to.

Stala se z vašeho kdysi výhodného úvěru přítěž? Nebo...

Co to je revolvingový úvěr? Zjistěte, zda je pro vás tím pravým řešením

Berete si úvěr poměrně často? Ještě nemáte první půjčku...

Refinancování hypotéky: vyplatí se hledat lepší podmínky v jiných bankách?

Bojíte se podmínek splácení hypotéky? Nabízejí nové...

Co je to RPSN aneb půjčujte si bezpečně

V procentu, které uvádí RPSN najdete hromadnou částku...

Přidat komentář

 ######  ######## ##    ## ########  ######  
##    ## ##       ###   ## ##       ##    ## 
##       ##       ####  ## ##       ##       
##       ######   ## ## ## ######    ######  
##       ##       ##  #### ##             ## 
##    ## ##       ##   ### ##       ##    ## 
 ######  ######## ##    ## ########  ######  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře