Víme, které rychlé půjčky nad 10 tisíc jsou ty nejlepší

Potřebujete rychlou půjčku? Nezapomeňte v samém spěchu na důkladné čtení podmínek a srovnání jednotlivých nabídek. Když sáhnete po první rychlé půjčce, která na vás ve vyhledávání vyskočí, je možné, že zaplatíte zbytečně velkou částku na úrocích a poplatcích. Navíc ne každou půjčku „ihned“ dostanete opravdu ihned na účet.

Víme, které rychlé půjčky nad 10 tisíc jsou ty nejlepší

Flexibilní půjčka od Home Credit

Home Credit úspěšně funguje na trhu od roku 1997. Od té doby stále pracuje na svých službách a buduje si pověst důvěryhodné a férové společnosti. Jejich flexibilní půjčka vlastně není klasickým spotřebitelským úvěrem. Jde o takzvaný revolvingový úvěr. Můžete ho tedy ve stanoveném rámci čerpat opakovaně. Se společností se dohodnete na určitém limitu, ze kterého pak čerpáte podle vaší momentální potřeby.

  • Způsob vyřízení půjčky: online nebo telefonicky
  • Způsob podpisu smlouvy: SMS podpis nebo poštou

Jak rychle dostanete peníze: Na úvodní stránce Home Credit slibuje zaslání peněz okamžitě po podpisu smlouvy. V některých případech však mohou peníze poslat až druhý den. Pokud navíc budete smlouvu zasílat poštou, musíte zohlednit ještě dobu jejího doručení. Ve skutečnosti si tak můžete na peníze počkat i několik dní.

Reprezentativní příklad půjčky ve výši 15 000 Kč:

Pokud si u Home Creditu půjčíte 15 000 Kč, které budete chtít do jednoho roku splatit, celkově zaplatíte 16 212 Kč. Úroková sazba v tomto případě bude 14,88 %, RPSN 15,94 %.

+     Home Credit nabízí výhodnou úrokovou sazbu a RPSN.

-      Na peníze si můžete počkat i pár dní.

Provident START: První půjčka zdarma

Provident je velmi oblíbeným poskytovatelem mikropůjček také díky výhodným akcím, které pro své zákazníky nabízí. S jejich mikropůjčkou START můžete získat až 12 000 Kč. Pokud jste novým zákazníkem, můžete využít akce na první půjčku zdarma. Nezaplatíte tak žádné poplatky, ani úroky. V případě, že budete chtít půjčit větší částku, využijte jejich Zelenou nebo Modrou půjčku podle toho, zda chcete finance v hotovosti nebo na účet.

  • Způsob vyřízení půjčky: online nebo telefonicky
  • Způsob podpisu smlouvy: na schůzce s osobním finančním asistentem

Jak rychle dostanete peníze: Po vyplnění online formuláře vás nejpozději do jednoho pracovního dne kontaktuje váš osobní finanční asistent, který si s vámi domluví schůzku. V případě půjčky v hotovosti vám peníze vyplatí hned při podpisu smlouvy. Pokud budete chtít poslat peníze na účet, přijdou vám od Providentu nejpozději do dvou pracovních dnů. Výhodou je, že finanční asistent vás navštíví klidně i o víkendu.

Reprezentativní příklad půjčky ve výši 15 000 Kč:

S Modrou půjčkou na účet v hodnotě 15 000 Kč se splatností jeden rok celkem zaplatíte 18 404 Kč. Úroková sazba bude 11 % p. a., RPSN 47,58 % V případě, že chcete mít peníze rychleji, je lepší zvolit Zelenou půjčku v hotovosti, počítejte však s vyšším RPSN.

+     Můžete si půjčit i o víkendu.

-      Pokud chcete peníze co nejrychleji, musíte zvolit hotovost, která vás vyjde dráž.

Rychlá půjčka Ferratum

Ferratum recenze Ferratum
Vyplnit žádost

Společnost Ferratum Money si zakládá na osobním přístupu ke každému klientovi. Navíc stejně jako konkurence nabízí oblíbené akce na půjčku zdarma nebo úrok 0 %. S Ferratum Mikro si půjčíte od 500 do 20 000 Kč na 7 až 45 dní. První půjčku zdarma můžete využít do 9 000 Kč. Můžete také vsadit na produkt Ferratum Credit. Ten je ideální v případě, že půjčku plánujete splatit do 30 dnů a rádi byste využili akce 0% úrok.

  • Způsob vyřízení půjčky: SMS zprávou nebo online formulářem
  • Způsob podpisu smlouvy: SMS zprávou

Jak rychle dostanete peníze: Společnost Ferratum vám peníze odešle ihned po tom, co prostřednictvím SMS podepíšete smlouvu. Schválení půjčky je poměrně rychlé, většinou k němu dojde ještě ten samý den. Na účtu byste měli mít peníze do následujícího pracovního dne. Velkou výhodou je, že tým Ferratum je připraven vám půjčit sedm dní v týdnu.

Reprezentativní příklad půjčky ve výši 15 000 Kč:

Když si půjčíte 15 000 Kč s Ferratum Credit a do 30 dnů peníze splatíte, splníte podmínky akce a váš úrok bude 0 %. Nebudete platit ani poplatek za čerpání, takže vaše půjčka je zcela zdarma. Pokud ji do 30 dnů splatit nezvládáte, nevadí. Stačí uhradit minimální měsíční splátku. V takovém případě však budete muset zaplatit jak úroky, tak poplatky za čerpání.

+     Máte možnost čerpat půjčku Credit do 30 dnů zcela zdarma.

-       Vyšší RPSN v případě dlouhodobějších půjček.

Online půjčka VIASMS

Via SMS recenze Via SMS
Vyplnit žádost

VIASMS je rychlá online půjčka bez ručení. Jde o opravdovou mikropůjčku. Minimum, které si můžete půjčit je 100 Kč. Nejvyšší možná částka, kterou vám půjčka VIASMS může poskytnout je potom 30 000 Kč s maximální dobou splatnosti 30 dnů. Pokud jste však VIASMS nikdy nevyužili, budete omezeni limitem 8 000 Kč, který platí pro první půjčku. Na druhou stranu, pokud splníte podmínky, můžete tuto částku získat v rámci akce zcela zdarma.

  • Způsob vyřízení půjčky: online
  • Způsob podpisu smlouvy: prostřednictvím SMS

Jak rychle dostanete peníze: Společnost posílá peníze na účet jakmile je vaše žádost schválena. Samozřejmě záleží také na tom, kdy ji odešlete. Pracovní doba je ve všední dny od 9 do 19 hodin, v sobotu od 10 do 16 hodin. V případě, že o půjčku požádáte mimo pracovní dobu, bude schvalována v prvních minutách následujícího pracovního dne. Kdy přesně dostanete peníze na účet pak záleží na rychlosti vaší banky.

Reprezentativní příklad půjčky ve výši 15 000 Kč:

S VIASMS si můžete půjčit 15 000 Kč se splatností 30 dní za 18 600 Kč. Přeplatíte tak 3 600 Kč.

+     Peníze máte rychle na účtu.

-      Na poprvé vám společnost půjčí maximálně 8 000 Kč.

Kterou půjčku ihned vybrat?

Která půjčka je tedy nejideálnější? Záleží na vašich přesných požadavcích. Většinou ale platí, že chcete-li částku vyšší než deset tisíc a potřebujete ji mít rychle k dispozici, pokud možno ještě v hotovosti, připlatíte si.

Je-li vaším cílem hlavně ušetřit, ta pravá půjčka pro vás by mohla být Home Credit. V případě, že na peníze spěcháte, zkuste VIASMS. Je pro vás limit 8 000 Kč na první půjčku málo? Na vyšší částku můžete dosáhnout s Ferratum. Potřebujete-li co nejdříve hotovost, nejlepší řešení je Provident. Na jakých dalších faktorech záleží, jak rychle peníze dostanete? Čtěte v našem článku o půjčkách do 15 minut

 

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

##     ## ##     ## ########  ######## ######## 
###   ### ##     ## ##     ## ##          ##    
#### #### ##     ## ##     ## ##          ##    
## ### ## ##     ## ########  ######      ##    
##     ## ##     ## ##     ## ##          ##    
##     ## ##     ## ##     ## ##          ##    
##     ##  #######  ########  ########    ##    

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře