Hotovostní půjčka domů – komu je určená a jak ji získat?

Půjčka v hotovosti je dnes poměrně vzácná. Většina lidí ráda využije pohodlí internetu a možnosti zařídit si půjčku online. Přesto některé společnosti stále půjčku v hotovosti nabízejí. Dokonce i s možností půjčky domů. V takovém případě budete stále muset na internetu napsat žádost s kontaktem na vás. Tu si však poté převezme konkrétní obchodní zástupce, který s vámi zbytek formalit spojených s hotovostní půjčkou přímo ve vašem obýváku. Půjčka v hotovosti je ideální možností pro lidi bez bankovního účtu nebo pro všechny, komu nevyhovuje jednání online.

Půjčka bez bankovního účtu – jak na ni?

Jak najít férovou hotovostní půjčku do domu

Lidé, kteří hledají půjčku v hotovosti na ruku jsou oblíbeným cílem podvodníků. Ti to přece jen mají v dnešním online světě o trošku těžší nejen protože je o nich snadnější dohledat negativní informace, ale také protože v okamžiku, kdy vše probíhá na základě osobního jednání a hotovosti, je těžší podvodné jednání dokázat.

Půjčka v hotovosti – zjistěte si základní informace a nenechte se ošidit

Naštěstí existuje dostatek informací a najít si půjčku v hotovosti, která není předražená a při jejím uzavírání se nás nikdo nepokusí ošidit, je dostatek. Například přímo na srovnávači Loando.cz můžete najít několik mikropůjček i spotřebitelských úvěrů, které mají licenci od ČNB a současně se jedná i o námi prověřené nebankovní společnosti.  Mezi ně se řadí například Provident nebo Home Credit.

Přestože se třeba chcete co nevíce vyhnout řešení své půjčky online, rozhodně se po tom pravém poskytovateli rozhlédněte právě na internetu. Sice se čas od času dá zodpovědná půjčka najít i v novinách a inzerátech, ale většinou se tak setkáte jen s podvodníky, kteří vás naopak o peníze oberou.

Jak probíhá čerpání rychlé půjčky do domu?

Mikropůjčka nebo i půjčka v hotovosti ve formě klasického spotřebitelského úvěru v klasické online verzi, jak je dnes zvykem, probíhá snadno.

Pojďme se podívat na detaily.

  • Na internetu si najdete společnost, která nabízí půjčku online a na webových stránkách během pár minut vyplníte formulář, ve kterém uvedete všechny své osobní údaje.
  • Žádost o půjčku ihned odešlete ke schválení.
  • Společnost si prověří rejstříky dlužníků společně s vaší bonitou a pošle vám odpověď, zda půjčku v hotovosti můžete získat.
  • Peníze vám pak přijdou nejčastěji do dalšího pracovního dne, za určitých okolností můžete mít klidně půjčku do 15 minut.

Podobně je to i s půjčkou v hotovosti do domu. Jaké kroky vás čekají při žádost o půjčku na ruku?

  • Vyplníte kratší žádost o půjčku v hotovosti, ve které se vás společnost většinou zeptá pouze na vaše jméno a telefonní číslo. Občas bude třeba vyplnit také například rodné číslo nebo adresu (kvůli volbě obchodního zástupce z vašeho regionu), to už se liší společnost od společnosti.
  • Poté, co tuto kratší žádost o půjčku do ruky odešlete, počkáte pár hodin, maximálně jeden den, než vás obchodní zástupce bude sám kontaktovat.
  • Domluvíte si termín setkání, ten se odvíjí od časových možností obou stran. Většinou však k příliš velkému prodlení při žádosti o půjčku v hotovosti nedochází.
  • Poté, co se s obchodním zástupcem z vašeho regionu sejdete, společně vyplníte žádost, která už je stejná jako v online verzi.
  • Poté si vás prověří a výsledek vám zpravidla ještě ten samý den prozradí. Půjčku na ruku pak můžete získat ještě ten stejný den.

Jak můžu půjčku na ruku splácet?

Také u hotovostní půjčky do domu si můžete čas od času zvolit splácení na účet, jedná se však spíše o výjimečnou možnost. Splácení většinou probíhá stejně jako její získání. V hotovosti. S vaším obchodním zástupcem se dohodnete na termínu, kdy vás bude navštěvovat. Zpravidla se jedná o jednu návštěvu týdně, na které mu předáte předem domluvenou splátku půjčky v hotovosti. Takto se scházíte až do splacení celé částky.

Pro koho je půjčka v hotovosti nejlepší?

Hotovostní půjčka je ideální pro každého, kdo nemá svůj bankovní účet, např. pro důchodce. Půjčka do domu je většinou velmi pohodlná. Nemusíte kvůli ní nikam chodit a ani se sami trápit s formulářem, který může být pro některé z nás poměrně nepřehledný. Na druhou stranu má i několik negativ.

Negativa půjčky na ruku

Půjčka do domu je náročná časově. Pravidelně musíte být doma a mít týden co týden připravenou dostatečnou hotovost na vaši splátku. Kromě toho však znamená větší administrativní zátěž pro společnost, která ji poskytuje.

Musí platit čas i benzín svým obchodním zástupcům a to se samozřejmě odráží na vyšším RPSN. Přesto má půjčka v hotovosti na našem trhu rozhodně své místo a mezi klienty nebankovních společností se řadí k poměrně populárním variantám mikropůjček i spotřebitelských úvěrů. 

Provident jako jistá volba

Nejznámější nebankovní společnost, která tuto možnost svým klientům poskytuje, je Provident, který ke svým půjčkám nabízí také spoustu bonusových služeb, mezi kterými je i možnost přerušit na určitou dobu splácení a to bez sankcí a úroků z prodlení. Navíc je u Providentu první půjčka zdarma, což z něj dělá jediného poskytovatele spotřebitelských úvěrů s tímto zákaznickým benefitem.

TOMMY STACHI a Cofidis 

Méně známá společnost, která také nabízí půjčku v hotovosti, je TOMMY STACHI. Žádost u této společnosti musíte vyplnit telefonicky, na webu totiž nemá aktivní žádost o úvěr. Půjčit si však můžete až 150 000 korun.

Ani Cofidis nezůstává s nabídkou půjček v hotovosti pozadu. Zde se však jedná spíše o jakousi variantu kontokorentu než o klasický spotřebitelský úvěr, který nabízí například Provident.

Spotřebitelský úvěr od Fair Credit

Poslední je v našem seznamu Fair Credit. Ten však rozhodně není poslední kvalitou, naopak se v našich žebříčcích drží po boku Providentu. Fair Credit nabízí mikropůjčku od 4 000 korun, ale také klasický spotřebitelský úvěr, který mohou zákazníci čerpat až do 150 000 Kč. Fair credit je na našem trhu sice poměrně mladou společností, ale za krátkou dobu si stihl vybudovat silnou pozici, možná právě i díky skvělým půjčkám v hotovosti.

Půjčka na ruku přijde vhod každému

Půjčka v hotovosti je skvělou možností například pro lidi v důchodovém věku, kteří bankovní účet v jiné situaci nepotřebují, ale také pro každého, kdo si potřebuje půjčit bez zdlouhavého čekání na převod peněz.

Co se však registrů dlužníků týká, tomu se ani při hotovostní půjčce nevyhnete. Přestože je žádost nejčastěji vyřizování ve vašem obývacím pokoji, obchodní zástupce ji v kanceláři zpětně do registrů zaznamená a před podpisem smlouvy si vás samozřejmě pořádně proklepne.

 

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní
Srovnání Spotřebitelských úvěrů

Akce

Jarní úrokové prázdniny u TommyStachi

Dlouhodobá tradice a spolehlivost. TommyStachi na českém...

Chcete na finále MS v hokeji? RazDva půjčka vás tam dostane

Chcete zažít atmosféru finále MS v hokeji na vlastní...

SOS Credit slaví MDŽ 20% slevou na poplatek i soutěží o poukaz na kosmetiku!

Slavit se má každý měsíc. Alespoň jednou. V březnu...

Získejte 500 korun s půjčkou Cofidis!

Cofidis je mezinárodní nebankovní společnost, která...

Půjčka zdarma a valentýnská soutěž o wellness pobyt s rychlou Půjčkou7!

U společnosti Půjčka 7 si můžete vzít rychlou půjčku...

Tommy Stachi vás odmění za řádné splácení. Získejte až 100 % úroků zpět

Start nového roku je většinou spojen s odvážnými předsevzetími...

Přidat komentář

##     ## ##     ## ##    ## ####  ######  
###   ### ##     ## ##   ##   ##  ##    ## 
#### #### ##     ## ##  ##    ##  ##       
## ### ## ##     ## #####     ##  ##       
##     ## ##     ## ##  ##    ##  ##       
##     ## ##     ## ##   ##   ##  ##    ## 
##     ##  #######  ##    ## ####  ######  

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře