Mohu získat půjčku před výplatou bez převodu koruny na účet?

Půjčka před výplatou je velmi oblíbená. Nejenže můžete mít tuto půjčku ihned na účtu, často ji můžete dokonce získat zdarma, a to všechno s minimem nutných dokladů. Mikropůjčka, jak se také půjčce před výplatou říká, je zkrátka ideálním východiskem z nejednoho finančního problému. Mezi její nevýhody patří poměrně nízká částka, kterou můžete čerpat, i kraťoučká doba splatnosti, která jde ruku v ruce s dražšími poplatky za odložení splatnosti. Další nevýhodou je registrační poplatek předem, který často celý proces zpomaluje. Proč ho společnosti požadují a kde si můžete vzít půjčku i bez něj?

Mohu získat půjčku před výplatou bez převodu koruny na účet?

Půjčka bez koruny na účet – proč to po nás vlastně nebankovní společnosti chtějí?

Proč vůbec musíte u většiny nebankovních společností poplatek 1 korunu předem platit? Odpověď je jednoduchá. Pokud u společnosti čerpáte svou první půjčku, je to jednoduchý prostředek, jak si ověřit vaši totožnost. Proto není většinou možné tento poplatek ani poslat z účtu, na který máte pouze disponibilní právo. Registrační poplatek v částce koruny pomáhá společnostem zjistit, zda půjčku posílají opravdu tam, kam mají.

Přitom se usnadní práce i vám. Stačí zadat platbu. Nemusíte nikam chodit a nic podepisovat, ani se osobně prokazovat občankou. Tuto formalitu navíc musíte vyřídit pouze jednou a další půjčku u stejné společnosti už máte bez poplatku. Pokud však potřebujete půjčku před výplatou ihned a na převod nemáte čas, nabízejí se i společnosti, které vaši totožnost ověří pouze přes SMS nebo jim stačí kopie OP. Zkrátka a dobře takové, které se bez převodu koruny na účet obejdou.

Půjčka před výplatou bez 1 koruny na účet – kde ji získat?

Nebankovních společností, které nabízejí půjčku bez koruny předem moc není. Většinou se však jedná o poměrně známé a proslulé společnosti s dobrou pověstí, které vaši žádost vyřeší obratem. Které to jsou?

Půjčka před výplatou Provident 

Provident kromě svého klasického spotřebitelského úvěru nabízí také půjčku před výplatou do 12 000 korun. K získání této půjčky budete potřebovat pouze občanku a potvrzení o příjmu. Nemusíte posílat nikam nic. Dokonce ani splátky. Jedná se totiž o půjčku v hotovosti, a i pro splátky si přijde obchodní zástupce až k vám domů. Pokud hledáte rychlou půjčku před výplatou, u které nemusíte řešit dlouhé papírování, ani posílat korunu předem, Provident je ideální řešení, které vás jistě nezklame.

Nevýhodou Providentu může být pouze poněkud nižší schvalovatelnost. Své klienty a jejich bonitu si totiž tato společnost pečlivě prověřuje. Výhodou je naopak první půjčka zdarma a jistota stabilní a důvěryhodné společnosti s dlouholetou tradicí na našem trhu.

SOS Credit – finanční záchrana bez koruny předem

SMS půjčka před výplatou SOS Credit je další z možností pro lidi, kteří chtějí půjčku ihned bez čekání na převedení registračního poplatku. U této společnosti si můžete půjčit dokonce až 15 000 korun na 28 dní. Nenabízí však první půjčku zdarma a čerpat ji můžete pouze do 77 let. 

SOS Credit recenze SOS Credit
Vyplnit žádost

CreditPortal – půjčka v hotovosti i na účet

Ani půjčka od CreditPortal nevyžaduje poplatek 1 korunu předem. Dokonce si ji můžete vyzvednout v hotovosti na kterékoliv benzínové stanici EuroOil. Půjčka od CreditPortal je vhodná pro podnikatele i fyzické osoby a můžete ji čerpat až do výše 60 000 korun s roční splatností. Tato nabídka však platí pouze pro stálé klienty CreditPortal.

Tato nebankovní společnost nepožaduje převod koruny na účet. Autorizace a podpis smlouvy probíhá prostřednictvím SMS.

CreditPortal recenze CreditPortal
Vyplnit žádost

CreditAir a CreditOn – půjčky do pár minut bez poplatku

CreditAir i CreditOn mají mnoho společného. Jedná se o mikropůjčky spadající pod společnost CreamFinance Czech. Půjčit si u nich můžete maximálně 10 000 korun a ani jedna nevyžaduje registrační poplatek předem. Na poměry nebankovních společností se jedná o levnou mikropůjčku s převedením peněz ihned na účet.

Přestože se v našem srovnání online půjček objevují na posledním místě, společně s Providentem se jedná o nejlepší volbu půjčky před výplatou bez poplatku předem. Obě společnosti mají poměrně vysokou schvalovatelnost. U CreditOn si však možná budete muset počkat o něco déle, pokud budete svůj příjem dokazovat potvrzením od zaměstanvatele.

CreditOn recenze CreditOn
Vyplnit žádost
Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

 #######  ##     ##       ## #### ##     ## 
##     ## ##     ##       ##  ##  ##     ## 
##     ## ##     ##       ##  ##  ##     ## 
##     ## ##     ##       ##  ##  ##     ## 
##  ## ## ##     ## ##    ##  ##   ##   ##  
##    ##  ##     ## ##    ##  ##    ## ##   
 ##### ##  #######   ######  ####    ###    

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře