Půjčka na podnikání je snadná

Čerpat půjčku u nebankovní společnosti jako investici se může na první pohled zdát jako absolutní nesmysl. Přesto tuto možnost využívá čím dál tím více lidí. Půjčka na rozjezd podnikání našich snů nebo na rozšíření stávající činnosti je často jednoduše nezbytná. Ať už si chceme otevřít kavárnu nebo jen potřebujeme peníze na nový počítač, jenž je pro naši podnikatelskou činnost nezbytný, úspory nemusí vždy postačovat. A půjčka na rozjetí se přímo nabízí. Však ji prostřednictvím své činnosti během pár chvilek splatíme. Nebo ne?

Půjčka na rozjezd podnikání je snadná

Půjčka na podnikání – základní informace

Úvěr na rozjezd podnikání zdaleka neposkytuje každý. Pokud už však najdete vhodnou společnost, která vaše podnikatelské potřeby dovede pokrýt, jeho získání není příliš těžké a nabízené částky bývají poměrně vysoké. Věřitelé přece jen mají o něco více možností jak si došlápnout na podnikatele, než na fyzickou osobu. Podnikatelskou půjčku tak můžete získat klidně v řádu desítek milionů s poměrně sympatickým úrokem i RPSN.

Půjčka na podnikání je často spojená s ručením nemovitostí, proč?

Podmínkou však v případě takto vysokých částek bývá ručení nemovitostí. Může se jednat třeba vlastním bytem či dokonce baráček, ale postačuje také například provozovna, ve které máme plán naši podnikatelskou činnost provádět.

To znamená, že je možné ručit například i restaurací nebo dílnou, což samozřejmě představuje, zvlášť pro podnikatele, určitý risk. S tím je spojeno také dlouhodobé plánování možnosti splácet ve všemožných situací, které mohou v životě i obchodu nastat.

Dále je nutné počítat s tím, že jako podnikatelé nemáme takovou ochranu od státu, jakou má běžná fyzická osoba čerpající klasický spotřebitelský úvěr.

Americká hypotéka na podnikání vyžaduje důsledné zamyšlení

Investiční půjčka, případně půjčka pro podnikatele je pokaždé rizikovým byznysem. Stejně jako podnikání samotné. Pro případ rozjezdu podnikání je nejlepší americká hypotéka, která je přímo pro podnikatele určená. Její výběr může být leckdy ošemetný, protože přestože se většina amerických hypoték profiluje jako úvěr na cokoliv, právě na podnikání mnoho společností úvěr neposkytuje.

Pokud už narazíte na takovou, co vám požadovanou půjčku slíbí, je na čase promyslet si dobu splácení a zvážit, zda se opravdu pro váš záměr vyplatí.

Mikropůjčka nebo spotřebitelský úvěr mohou být také dobrou cestou

Americká hypotéka není jedinou možností, kterou začínající podnikatelé mají. Dnes už je celkem běžné, že nebankovní společnosti podnikatelům zprostředkují klasický spotřebitelský úvěr nebo dokonce mikropůjčku. Jedná se však už z principu o poměrně nižší částky, které se hodí spíše než přímo k rozjezdu či posunutí podnikatelské dráhy na pokrytí nečekaných výdajů nebo neproplacených faktur.

Tip na konec: Fixní úrok a poplatky za zpracování

Pokud se přece jen rozhodnete pro americkou hypotéku v řádu milionů korun, před podpisem úvěrové smlouvy se ještě jednou ujistěte o všech podmínkách, aby na vás za pár let nečekalo nepříjemné překvapení.

  • Je slibované RPSN fixní?
  • Pokud ne, na kolik let fixace platí?
  • Můžete půjčku předčasně splatit zdarma?
  • Můžete poslat splátku navíc?
  • Co se stane, pokud jeden měsíc nebudete na splacení mít?
  • Jedná se o měsíční splácení nebo půjčku zaplatíte celou najednou?
  • Jak probíhá odhad nemovitosti?
  • Jaká práva společnost na vaši nemovitost má

Nebojte se poradenství

Při čerpání nebankovní půjčky na podnikání se nemusíte bát obrátit na finanční poradce, například přímo z našich řad. Pravděpodobně budete mít tento úvěr na krku možná i deset nebo více let, podcenit a uspěchat jeho uzavření se tak nikomu rozhodně nevyplatí.

Přečtěte si více o amerických hypotékách a půjčkách pro podnikatele více v článku Jak na americkou hypotéku.

 

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

##      ##    ###    ##    ## ######## ######## 
##  ##  ##   ## ##   ###   ## ##          ##    
##  ##  ##  ##   ##  ####  ## ##          ##    
##  ##  ## ##     ## ## ## ## ######      ##    
##  ##  ## ######### ##  #### ##          ##    
##  ##  ## ##     ## ##   ### ##          ##    
 ###  ###  ##     ## ##    ## ########    ##    

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře