Půjčka pro cizince - může si v ČR vzít půjčku i cizinec?

Co dělat, pokud v ČR bydlíte už drahně let a dostali jste se do situace, kterou spraví nejspíš jen půjčka? Většina společností se zdráhá cizincům půjčovat, protože se mohou kdykoliv rozhodnout a vrátit se domů a dluh se tak rázem stane nevymahatelným. Přesto jsou společnosti, které na sebe toto riziko berou, většinou si však kladou tu podmínku, aby měl žadatel v České republice trvalé bydliště a k tomu se navíc rizikové podnikání často odrazí na vyšších úrocích, avšak i tato pravidla mají své výjimky.

Může si v ČR vzít půjčku i cizinec?

Půjčka pro cizince pouze s trvalým bydlištěm

Půjčka bez trvalého bydliště v ČR je dominantou spíše lichvářských společností, které příliš nekoukají na riziko svého podnikání, ale pouze na závratné výdělky, které jim riskování přináší. Proto takovou půjčku na Loando.cz nenajdete.

Pokud však už máte v Česku zařízený trvalý pobyt, situace se rázem mění a otevírá se vám docela velké množství možností a to jak v řadách mikropůjček, tak i spotřebitelských úvěrů. S trvalým bydlištěm v ČR můžete získat dokonce i půjčku na podnikání.

Rychlá půjčka pro cizince 

Půjčku pro cizince nejčastěji nabízí společnosti, které poskytují mikropůjčku neboli krátkodobou půjčku před výplatou. Jedná se pravděpodobně o nejbezpečnější variantu pro obě strany, tuto půjčku totiž splatíte už následující měsíc a často za ni nemusíte zaplatit ani žádné poplatky a úroky.

Mikropůjčka pro cizince – jak ji najít?

Navíc se jedná o poměrně nízkou částku, obvykle do 10 000 korun. Společnost, která vám podobnou půjčku poskytne, tak podstupuje pouze minimální riziko, které se ani nemusí odrazit na přísnějších podmínkách.

Takovou půjčku nabízí například FinPůjčka24, ale také mnoho další společností, které si můžete na našem webu najít pomocí vyhledávání v pravém horním rohu. Stačí zadat heslo „půjčka s trvalým pobytem“ nebo „půjčka pro cizince“ a rovnou vám vyběhnou všechny společnosti, které cizincům za přijatelných podmínek půjčují.

Spotřebitelský úvěr pro cizince

Cizinci si u nás však mohou stejným způsobem vyhledat také klasický spotřebitelský úvěr, rozložený do několika měsíčních splátek.

Takovou půjčku pro cizince nabízí například společnost ProfiCredit, nejzajímavější možnosti pro cizince však nabízí TESCO půjčka, kterou může čerpat téměř každý až do výše půl milionu korun a nabízí kromě klasického úvěru také možnost konsolidace půjček či možnost nákupu na splátky. Ideální volbou je Tesco půjčka nejen pro cizince, ale například také půjčku pro důchodce, ať už invalidní či starobní.

Půjčka pro cizince – podmínky a náležitosti

Jaké jsou podmínky půjček pro cizince?

  • Trvalé bydliště na území v ČR
  • Doklad totožnosti s potvrzením trvalého bydliště
  • RPSN záleží na tom, zda má společnost jednotné podmínky pro všechny, nebo se řídí Rizikové půjčky a jejich specifikace
  • Cizinci mají z principu nižší bonitu
  • Většina půjček požaduje české telefonní číslo a účet u české banky

Půjčka pro cizince je rizikový úvěr, přesto se jí nemusíte bát

Půjčka pro cizince patří do skupiny rizikových úvěrů, společně s půjčkou pro důchodce nebo půjčkou pro studenty. Specifikace těchto půjček nalezneme zvláště u střednědobých spotřebitelských úvěrů, kde na sebe společnost bere jejich poskytnutím největší riziko.

Tyto specifikace se projevují nejčastěji vyššími úroky, ale společnost váš také může požádat o podání žádosti s někým, kdo se za vaše splácení zaručí. Podmínky i způsob čerpání takového úvěru, jsou však u většiny společností převážně stejné.

 

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Přidat komentář

##     ## ######## ##    ## ####  #######  
##     ## ##       ##   ##   ##  ##     ## 
##     ## ##       ##  ##    ##  ##     ## 
##     ## ######   #####     ##  ##     ## 
##     ## ##       ##  ##    ##  ##  ## ## 
##     ## ##       ##   ##   ##  ##    ##  
 #######  ######## ##    ## ####  ##### ## 

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře