Půjčka na mateřské a rodičovské dovolené

Je možné získat půjčku na mateřské dovolené? Pokud bychom sáhli po kratší odpovědi, ta by zněla ano. Avšak pokud bychom chtěli problém úvěrů pro maminky (či tatínky) v domácnosti rozebrat podrobněji, s jednou větou a natož s jedním slovem, si dozajista nevystačíme. Nebankovní společnosti dnes už online půjčku pro matky na dovolené dokáží zprostředkovat, než o ní však začnete přemýšlet, budete si muset projít kolečkem složitého rozhodování a občas také papírování. Tak se pojďme podívat, jak na to.

Půjčka na mateřské a rodičovské dovolené

Online půjčka jako řešení pro maminky na mateřské dovolené

Pokud jste doma s dětmi a najednou vás potkají nečekané výdaje, jejich pokrytí pro vás může být mnohem náročnější než pro kohokoliv jiného. Dnes si to naštěstí nebankovní společnosti uvědomují a mohou vám i jako rodičovi v domácnosti alespoň krátkodobě půjčkou na mateřské dovolené pomoci. Ať už potřebujete rychlou půjčku na novou ledničku, pračku nebo snad jen pár tisícikorun do konce měsíce na jídlo, řešení se v podobě úvěru pro ženy na mateřské dovolené najde, pokud máte alespoň trochu nějaký příjem.

Potřebujete půjčku na mateřské dovolené? Sáhněte po mikropůjčce!

Tím opravdu nejvýhodnějším řešením pro maminku na mateřské je nepochybně mikropůjčka. Společnosti, které tento typ úvěru poskytují, často nabízí také první půjčku zdarma, takže budete muset zaplatit pouze částku, kterou jste si původně půjčili.

Mikropůjčka je krátkodobý úvěr v řádu několika tisíc korun, většinou na dobu kolem třiceti dní, která vám pomůže z nejhoršího a splatíte ji hned poté, co vám dorazí peníze. Jako půjčka na mateřské dovolené je tak naprosto ideální.

Jak už jsme zmínili, většinou je možné tuto půjčku čerpat poprvé zdarma, avšak na místě je opatrnost, abyste ji splatila opravdu včas a o tento bonus nečekaně nepřišla.

Můžu si na mateřské i přivydělat?

Na mateřské a rodičovské dovolené s financemi soupeří každý, zvlášť, pokud je na všechno sám. V dnešní době se však nabízí celkem velké možnosti práce na pár hodin z domova, která vám v tom nejhorším také pomůže.

Často se jedná například o jednoduchou administrativu. Pokud jsou vám blízká slova a český jazyk, můžete začít se psaním článků třeba právě s tematikou dětí a mateřství, ale klidně také s jakoukoliv jinou. Dále se často nabízí pozice administrátora diskuzních fór a mnoho dalších. Výběr tak záleží jen na vás, vašich koníčcích a zkušenostech.

V minulosti byla práce na mateřské omezená. Maminky si mohly přivydělat jen do určité částky a pokud by ji překročily, ztratily by nárok na podporu. Tento zákon už však naštěstí neplatí a to, kolik a jak si přivyděláte, záleží opravdu na vás a na potřebách vašich drobečků. Jedinou podmínku, kterou musíte dodržet je, že nesmíte pracovat u stejného zaměstnavatele na stejné pozici a to ani na jiný druh smlouvy než před porodem.

Pokud se na mateřské necháte zaměstnat, bude to nejčastěji na dohodu o provedení práce, která je v tomto případě pro vás i zaměstnavatele jedním z nejvýhodnějších pracovních poměrů. Pokud si měsíčně k mateřské ještě nějakou tu korunu prokazatelně vyděláte, se získáním online půjčky pro ženy na mateřské už dozajista problém mít nebudete.

půjčka na mateřské a rodičovské dovolené

Pozor na podvod

Maminku na mateřské se kde kdo nebojí ošidit. Jak v případě půjček, tak s nabídkou zaměstnání z domova, na které nakonec jen proděláte. Podvod, jak u úvěru tak u práce z domova, většinou poznáte celkem snadno. Společnost, která vám nabízí pomoc, po vás dopředu bude chtít peníze.

Pokud mluvíme o půjčce, zvláště pak o zmíněné mikropůjčce, společnosti po vás občas budou chtít předem registrační poplatek v částce jedné koruny. Toho se bát nemusíte, jedná se o běžnou věc.

Pokud by snad potenciální zaměstnavatel nebo věřitel chtěli dopředu zaplatit cokoliv víc, určitě se jim obloukem vyhněte.

Mohu si na mateřské vzít půjčku na cokoliv?

Právě na mateřské budete nejčastěji potřebovat půjčku na cokoliv. Pár korun na jídlo a pleny než vám přijdou peníze. Na opravu spotřebiče nebo snad dokonce i auta.

V tomto případě je opět nejlepší sáhnout po tzv. mikropůjčce, kde její účel nemusíte dokazovat nikdy.

U spotřebitelského úvěru už se vás možná ptát společnosti budou, na co chcete úvěr využít, přesto z velké části nebudete potřebovat žádné ručení.

Potřebujete půjčit opravdu velkou částku?

Pokud potřebujete půjčku v řádu statisíců korun a jste stále na mateřské, i v tomto případě existuje možnost, jak úvěr získat. Jedná se o americkou hypotéku.

Tuto půjčku můžete získat poměrně snadno a většinou u ní ani nepotřebujete prokazovat svůj příjem. Budete však potřebovat nemovitost na ručení.

Americkou hypotéku můžete čerpat až na dvacet let a to klidně v částce několika milionů. Je u ní však extrémně důležité dobře si promyslet, zda ji po celých dvacet let zvládnete poctivě splácet i v případě úrazu, nemoci či úplné ztráty zaměstnání.

Jak si nejlépe a nejrychleji online půjčku na mateřské zvolit

Pokud už jste se rozhodla, že potřebujete rychlou půjčku online, vyskočí na vás nabídka téměř sto společností – a to mluvíme jen o těch, které půjčují legálně a s licencí ČNB. Další desítky či dokonce stovky společností se nebojí využít lidské neznalosti a půjčovat i přes oficiální ukončení své činnosti. A to nemluvíme ani o jednotlivcích, opravdových lichvářích, kteří se nebojí zneužít nešťastné situace druhých.

Nejlepší možnost jak si půjčku od důvěryhodné společnosti vybrat je přečíst članky z naší záložky Poradna, kde najdete tipy jak si bezpečně půjčit, případně se inspirovat v našem pravidelném srovnání nejlepších poskytovatelů.

Poté už máte jistotu, že nesáhnete po podvodném úvěru a na vás zbyde pouze vybrat takovou společnost, která je vám nejvíce sympatická a nabízí nejlepší podmínky právě pro vaše potřeby.

 

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Akce

Jarní úrokové prázdniny u TommyStachi

Dlouhodobá tradice a spolehlivost. TommyStachi na českém...

Chcete na finále MS v hokeji? RazDva půjčka vás tam dostane

Chcete zažít atmosféru finále MS v hokeji na vlastní...

SOS Credit slaví MDŽ 20% slevou na poplatek i soutěží o poukaz na kosmetiku!

Slavit se má každý měsíc. Alespoň jednou. V březnu...

Přidat komentář

##     ## ##     ## ######## ##     ## ##    ## 
###   ### ##     ##      ##  ##     ## ##   ##  
#### #### ##     ##     ##   ##     ## ##  ##   
## ### ## ##     ##    ##    ##     ## #####    
##     ## ##     ##   ##     ##     ## ##  ##   
##     ## ##     ##  ##      ##     ## ##   ##  
##     ##  #######  ########  #######  ##    ## 

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře