Online půjčka na prazdniny - vše co o ní potřebujete vědět

Určitě to znáte. Těšíte se na letní měsíce, jak si odpočinete od práce a tak trochu i od dětí. Ale co dělat, pokud vám nestačí finance na letní tábor, natož na rodinnou dovolenou? Krajním řešením může být třeba půjčka na cokoliv, která vám zprostředkuje peníze ihned na účet během pár minut a ať se děje cokoliv, nemusíte si dělat starosti – a na vysněnou dovolenou se tak můžete sbalit a vyrazit klidně už zítra.

Půjčka na letní prázdniny - vše co o ní potřebujete vědět

Půjčka na cokoliv ideální řešení na prázdniny

Určitě to znáte. Těšíte se na letní měsíce, jak si odpočinete od práce a tak trochu i od dětí. Ale co dělat, pokud vám nestačí finance na letní tábor, natož na rodinnou dovolenou? Krajním řešením může být třeba půjčka na cokoliv, která vám zprostředkuje peníze ihned na účet během pár minut a ať se děje cokoliv, nemusíte si dělat starosti – a na vysněnou dovolenou se tak můžete sbalit a vyrazit klidně už zítra.

Letní prázdniny jsou přes jejich celkem uvolněnou atmosféru (nejen) pro rodiče náročným obdobím.

Starosti se na nás valí jedna za druhou: Najít dětem na celé dva měsíce program za rozumné peníze, naplánovat a přichystat rodinou dovolenou, před odjezdem svou práci předat kolegům a po návratu řešit hromadu dovolenkových restů… to je jen začátek toho, co většinu z nás o prázdninách čeká.

Pokud při tom všem navíc ještě v domácnosti soupeříme s napnutým rozpočtem, je o dusnou atmosféru domova či samotné dovolené postaráno raz dva.

Obě varianty využití vašeho vzácného volného času s rodinou se však mohou pěkně prodražit. Proto je důležité, že v dnešní době máme kromě standardní rezervy také možnost získat peníze přes internet ve formě nebankovního úvěru.

Na co všechno si můžete v létě půjčit?

Prázdninová půjčka na cokoliv je, jak už její název napovídá, opravdu na všechno, co si jen vaše srdce usmyslí.

Potřebujete zaplatit dovolenou? Opravit auto, které se zrovna před cestou porouchalo? Zaplatit zvířecí hotel nebo jiné hlídání pro svého domácího mazlíčka?

Nebo mít jen rezervu na cestu, abyste si mohli volné dny užít na plno se vším všudy?

Půjčka přes internet vám umožní splnit si každé vaše přání. Stačí si zvolit tu správnou.

Nejvýhodnější půjčka pro podobnou situaci bude první půjčka zdarma od jakékoliv společnosti, která tuto službu nabízí. Jedná se většinou o mikropůčjku, takže ji můžete čerpat zpravidla v řádu tisícikorun. Například Provident nabízí první půjčku zdarma do 9 000 korun, ViaSMS do 8 000 Kč. 

První půjčka zdarma je samozřejmě tou nejvýhodnější půjčkou, kterou můžete na našem trhu sehnat. Pokud ji splatíte včas, nezaplatíte ani korunu navíc oproti půjčené jistině.

Pokud potřebujete půjčit o něco více, například v řádu desetitisíců korun, na podobnou nabídku spíše nenarazíte. Přesto i ve vodách středně velkých půjček a spotřebitelských úvěrů můžete narazit na opravdu výhodnou nabídku, často právě v rámci prázdninové slevové akce.

Nejlepší možnosti a společnosti najdete během pár okamžiků v našem srovnávači spotřebitelských úvěru nebo v našem pravidelném srovnání poskytovatelů středních půjček.

Pokud potřebujete větší finanční obnos, například na nákup nového automobilu, protože vám staré dosluhuje a nechce se vám riskovat s ním cesta na dovolenou riskovat, nejlepší nabídku leasingů má pravděpodobně Home Credit, ale nabízí se třeba také americká hypotéka.

Možnosti jsou široké a ať už potřebujete na cokoliv, na našem srovnávači si určitě hravě vyberete.

Půjčka na prázdniny

Kdo všechno si může na letní prázdniny půjčit?

Ptáte se, zda je taková půjčka pro vás vůbec vhodná a zda by vám ji někdo dal? Půjčka na cokoliv je nejčastěji určena všem plnoletým osobám s pravidelným příjmem.

Většinou je podmínkou mít české občanství nebo alespoň trvalý pobyt na území ČR, ale to není pravidlo, které by nemělo své výjimky. 

Pro získání nebankovní půjčky budete také potřebovat určitou bonitu, podle níž společnost zjistí, zda jí úvěr zvládnete splatit.

Bonita se většinou počítá na základě poměru vašich příjmů a výdajů, společně s dalšími parametry, mezi kterými je například počet dětí nebo vaše nejvyšší dosažené vzdělání.

Pokud chcete půjčku, která nabízí peníze ihned na účet a má pravidla pro schválení úvěru trošku uvolněnější, znovu vám doporučíme poohlédnout se po mikropůjčkách.

Mikropůjčku může u některých společností získat dokonce cizinec, jenž u nás už nějakou chvíli dlouhodobě bydlí. Mikropůjčka je úvěr pouze v řádu pár tisíců s dobou splatnosti kolem jednoho měsíce, takže si může oproti větším spotřebitelským úvěrům méně utažená pravidla schvalování, a na zájemce tak neklade natolik vysoké nároky, jako například spotřebitelský úvěr.

Letní půjčka a prodloužení splatnosti

Co se stane, pokud se vám dovolená nečekaně prodraží a na splátku vám nezbydou finance?

Pokud vás snad napadlo vzít si jinou půjčku a pomocí té tu původní splatit, raději na to rychle zapomeňte. Spousta společností vám ani nepůjčí, pokud už máte úvěr jinde a pokud náhodou ano, zaděláváte si tím akorát na problém.

Prvním krokem, co v takovém případě udělat, je kontaktovat společnost, od které úvěr čerpáte a domluvit se na odkladu splátky. Většina společností vám bez problému vyjde vstříc. Pokud však společnost kontaktovat a domluvit si prodloužení splatnosti zapomenete, začnou vám dnem, kdy měl být úvěr splacen, nabíhat úroky z prodlení. Většinou se jedná o 0,1 procento celkové částky denně, což se nezdá jako moc, ale stačí pár dní a dlužná částka se vám společně se zpoplatněnými upomínkami nepěkně nasčítá.

Zvlášť, pokud jste čerpali první půjčku zdarma, kde s pozdě poslanou splátkou o tento bonus automaticky přijdete.

Hlídejte své finance na dovolené obzvláště opatrně

Dovolená. Uvolnění. Klid a pohoda. To všechno hraje do karet charismatickým obchodníkům i obratným zlodějíčkům.

Na vaše peníze má prostě zálusk kde kdo a společně s ním i hromadu zkušeností, jak se k nim dostat.

Proto byste ani na dovolené neměli ve své pozornosti polevit a kromě opatrnosti na kapsáře také opatrně nakupovat. Obchodník vás nemusí nutně hned podvést, abyste u něj nechali více peněz, než jste původně plánovali. Dovolená v novém prostředí svádí k impulzivním nákupům věcí, které po příjezdu domů už nikdy nepoužijete.

Pár slov závěrem

Přestože nás letní prázdniny a obzvlášť rodinná dovolená často stojí spoustu nervů, jedná se také o období, na které budeme v dobrém dlouhá léta vzpomínat.

Neopatrnost a impulzivita nás mohou obzvlášť v tomto čase vyjít opravdu draze. Pokud tak budete čerpat rychlou půjčku na dovolenou, dejte si pozor, ať ji také včas splatíte.

 

Půjčky zdarma
Zaplo
16000 kč / 30 dní
CreditOn
8000 kč / 20 dní
Půjčka7
8000 kč / 14 dní
Via SMS
16000 kč / 30 dní
Kamali
10000 kč / 14 dní

Komentované články

Nebankovní půjčky online ihned – základní podmínky věřitelů (6)

Spadnout do dluhové pasti je jednoduché a to ve hře nemusí být ani žádná půjčka. My se však dneska podíváme...

Co je MojeID a jak na něj? (4)

MojeID slouží na českém internetu od roku 2010 jako taková „internetová občanka“. Pomocí této služby...

Půjčka pro nezaměstnané neboli nebankovní půjčka bez práce. (3)

Pokud hledáte půjčku pro nezaměstnané, asi vás dnes trochu zklameme. Poté, co se pravidla pro nebankovní...

Přidat komentář

 ######   #######   ######  ##     ## ######## 
##    ## ##     ## ##    ## ##     ##    ##    
##       ##     ## ##       ##     ##    ##    
 ######  ##     ## ##       ##     ##    ##    
      ## ##     ## ##       ##     ##    ##    
##    ## ##     ## ##    ## ##     ##    ##    
 ######   #######   ######   #######     ##    

Přihlásit se aby skrýt toto pole

Komentáře